Fiica mijlocie a lui Gigi Becali a ieșit din izolare pentru o cafea de la NUBA. Alexandra a renunțat la mască și…

Publicat: 11/04/2020 | 23:22

Alexandra Becali s-a bucurat de atmosfera de dinainte de pandemie, chiar și “la pachet”. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA ȘI FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI, INCURSIUNE-FULGER ÎN PIAȚĂ. CU MĂȘTILE PE FAȚĂ ȘI MAȘINA TRASĂ LA BORDURĂ, AU…)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Alexandra Becali în zona Dorobanți din Capitală. Din câte se pare, fiica latifundiarului din Pipera n-a mai suportat izolarea și a ieșit din casă pentru a-și satisface o mică și nevinovată plăcere. Mai exact, tânăra a tânjit după o cafea de la Nuba, una dintre cele mai renumite cafenele din București. (NU RATA: FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI, DE NERECUNOSCUT! ALEXANDRA ȘI-A SCHIMBAT COMPLET LOOK-UL FOTO)

Îmbrăcată lejer, fiica mijlocie a lui Gigi Becali s-a îndreptat glonț spre local după ce și-a parcat bolidul de lux în apropiere. După ce a comandat cafeaua, a așteptat, cuminte, livrarea. La scurt timp, dorința I-a fost îndeplinită și a primit mult dorita băutură. După ce și-a plătit cafeaua, Alexandra Becali s-a bucurat de atmosfera de dinainte de pandemie – chiar și “la pachet” – și s-a îndreptat fericită spre mașină. (VEZI AICI: ALEXANDRA BECALI, TERIBILISM ÎN TRAFIC. CUM S-A FILMAT FIICA MIJLOCIE A OMULUI DE AFACERI)

Alexandra Becali s-a bucurat de atmosfera de dinainte de pandemie, chiar și “la pachet”

Și-a schimbat complet look-ul!

Alexandra Becali are 24 de ani și este cea mai cochetă dintre fiicele lui Gigi Becali. Aceasta se îmbracă de fiecare dată în trend, conduce un bolid de 200.000 de euro și este interesată de zona fashion. Inclusiv pe Instagram urmărește o mulțime de case de modă și brand-uri de firmă. De asemeena, la nunta surorii sale a impresionat cu o rochie spectaculoasă, cu motive tradiționale machedonești, accesorizată foarte rafinat.

Tânăra, studentă la drept, a fost văzută, de-a lungul timpului, în localuri de fițe din nordul Capitalei, semn că este o fire deschisă, inclusiv spre zona de monden. Recent, Alexandra și-a surprins apropiații cu o schimbare de look destul de radicală. (NU RATA: MESAJUL TĂIOS AL ALEXANDREI BECALI PE INSTAGRAM! ESTE VORBA DE PRESUPUSUL IUBIT: ”ESTE, TOTUȘI, PĂCAT…”)

Alexandra Becali este o apariție spectaculoasă de fiecare dată

De ceva timp, fiica mijlocie a patronului de la FCSB a abordat o nouă frizură, părul tuns până la umeri, în stil bob. Un look care o maturizează și o încadrează direct în rândul femeilor serioase și cerebrale. Tânăra și-a păstrat însă culoarea de rezistență a părului, un blond platinat care o avantajează din plin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)