Fiica lui Mircea Geoană, apariție de senzație în Beverly Hills. A ales o rochie de seară care a întors toate privirile

Publicat: 19/12/2019 | 11:57

Este o femeie foarte frumoasă și lucrează pentru una dintre cele mai apreciate și respectate agenții de impresariat din Beverly Hills. Ana, fiica lui Mircea Geoană, a reușit să întoarcă toate privirile la o petrecere desfășurată chiar în Beverly Hills, rochia aleasă făcând, așa cum se spune, furori. 

Ana și iubitul său au participat la o petrecere desfășurată într-un club din Beverly Hills, răspunzând și provocării de a se prezenta în ținute… albe. Iar rochia aleasă de fiica lui Mircea Geoană a obținut aprecieri unanime din partea tuturor celor invitați. Formele de invidiat ale Anei au fost puse în valoare, iar spatele gol a completat o apariție de senzație.

Fiica lui Mircea Geoană, apariție de senzație la o petrecere din Beverly Hills

”La isla bonita”

Fiica lui Mircea Geoană a terminat facultatea din cadrul Universităţii Pennsylvania, din Philadelphia, însă nu a profesat în domeniul medical. Mircea Geoană a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al NATO. Geoană va prelua funcţia în luna octombrie 2019, şi o va înlocui pe Rose Gottemoeller din SUA, care ocupă postul din anul 2016.  Sunt încântat să anunţ numirea lui Mircea Geoană, experimentat om de stat şi diplomat ca secretar general adjunct”, a scris pe contul său de Twitter – Jens Stoltenberg.

Fiica lui, Ana, a sărbătorit vestea în Insulele Baleare, acolo unde se află în vacanță. Tânăra a postat o imagine cu ea pe rețelele de socializare, într-un costum de baie, care i-a evidențiat trupul perfect lucrat, dar mai ales bustul generos. La Isla bonita”, a scris șatena la descriere.

Ana, fiica lui Mircea Geoană