Fiica lui Minune i-a ”pus la muncă” pe angajații unei benzinării!

Publicat: 10/03/2020 | 23:29

Karmen Minune a început în forță săptămâna! După ce și-a trasat destinația, a urcat în bolidul primit cadou de la tatăl ei, celebrul manelist Adi Minune, dar prima oprire a făcut-o la benzinărie. A alimentat, și-a luat cafea, iar la plecare s-a transformat în ”șefică” și a dat ordine. Un angajat al stației i-a făcut curățenie în mașină, pentru un ban în plus, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a surprins imaginile inedite, pe care vi le prezintă, în exclusivitate. (NU RATA: Primele imagini cu Aventador-ul de 400.000 € al lui Adrian Minune)

Acțiunea se petrece într-o benzinărie, preț de câteva minute. Frumoasa fiica a lui Adi Minune i-a „pus la muncă” pe angajații stației. Și nu pentru a-i alimenta bolidul sau a-i șterge geamurile, ci pentru ceva mai mult de atât.

Karmen Minune a apelat la un angajat al benzinăriei pentru a face curățenie în mașină

Servicii ca la spălătorie, în benzinărie

În prima zi a acestei săptămâni, Karmen Minune a ”încălecat pe-o șa” și a plecat către studio, pentru că e artistă și trebuie să producă muzică de calitate fanilor ei. Iar cum ziua bună se cunoaște de dimineața, îndrăgita cântăreață nu a vrut să rămână în pană de carburant, așa că direct în benzinărie a tras. Și-a amintit că nu poate începe creația artistică fără ”tradiționala” cafea, pe care a comandat-o imediat. Una mare și, probabil, tare! A plătit apoi ”consumația” și a ieșit grăbită. A urcat în spațiosul bolid și a vrut s-o ”calce”. Dar ochii i-au căzut pe un pet gol și niște ambalaje de ciocolată de care a vrut musai să scape. Doar că nu a mai dorit să piardă timpul și să se deplaseze până la coș. (NU RATA: ALEXANDRA STAN ARE ”TABIETURI” DE MEGA-VEDETĂ… S-A CAMUFLAT LA PLIMBAREA CU FETELE PRIN PARC!)

Așa că a folosit cea mai comodă metodă și i-a „pus la muncă” pe angajații benzinăriei. Doi băieți au fost receptivi la chemările cântăreței, dar numai unul a avut onoarea să o servească. A făcut-o ca la carte. A luat ”balastul” și l-a aruncat prompt. Se poate spune că a fost norocosul, pentru că artista nu a rămas datoare și i-a strecurat o bancnotă, drept mulțumire. Apoi, bucuroasă că a rezolvat treburile urgente, și-a urmat itinerariul.

Angajatul s-a conformat și a ajutat-o pe Karmen

Bolidul lui Karmen, cadou de la Adi Minune

S-a întâmplat în toamna anului trecut. Adi Minune i-a dăruit fiicei lui o prăjitură cu îngheţată, în care se afla o cheie de maşină. De bolid, de fapt: un Mercedes GLE. „Cred că Dumnezeu mi-a pregătit cumva ceva la care nu mă așteptam să se întâmple atât de repede și atât de frumos. Mi s-a schimbat viața radical într-un timp foarte scurt și nu pot spune decât că-i sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că mi-a oferit atât de multe lucruri bune în ultima perioadă și că, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, totul înflorește, pentru mine”,  spunea Karmen, pentru VIVA!. (VEZI AICI: GRAVIDUȚA CU 550K URMĂTORI PE INSTA ȘI-A FĂCUT POFTELE LA ”LIBANEZ”)

Karmen Minune, carieră de succes

Karmen, Claudia Silvia Simionescu, pe numele din buletin, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia.

Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a ei cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE MEGA-CÂȘTIGĂTORULUI DE LA LOTO DUPĂ CE A FOST JEFUIT DE UN APROPIAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)