Fiica lui Martin Tudor, cu sufletul sfâșiat de durere, după moartea fostului portar stelist: „Spune-mi, te rog că e doar un coșmar”

Publicat: 31/03/2020 | 13:03

Ieri, Martin Tudor, fostul mare portar al roș-albaștrilor a murit fulgerător la numai 43 de ani, după ce a suferit un infarct. Tragedia s-a produs acasă la prietena lui, în Reșița și deși femeia a alertat imediat 112, medicii nu au mai putut să-l salveze pe „Tudorică”.

Martin Tudor a plecat pentru totdeauna să apere poarta Raiului! Fostul portar stelist s-a stins din viață la numai 43 de ani, după ce a suferit un infarct. Familia lui este devastată de durere, însă fiica sa, Carla, are sufletul făcut bucăți. După ce a aflat de moartea tatălui său, Carla a postat pe contul ei de Facebook mai multe fotografii cu ea și Martin Tudor, alături de un mesaj extrem de emoționant.

„Tăticul meu cel drag…nu-mi vine să cred ce se întâmplă, spune-mi, te rog că e doar un coșmar… spune-mi că nu e adevărat…vei fi mereu în inima mea… te iubesc!” este mesajul dureros postat de fiica lui Martin Tudor, pe contul ei de Facebook.

Durerea fetei este cu atât mai mare cu cât în numai 2 zile, pe 2 aprilie va fi ziua ei de naștere, zi pe care nu o va mai putea sărbători alături de tatăl său.