Fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami, fac orice ca să fugă de plictiseală! Cum se distrează acestea în autoizolare. VIDEO

Publicat: 07/04/2020 | 18:33

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, și mama ei, Ami, fac o echipă perfectă împreună și sunt cele mai bune prietene, cel puțin asta reiese din postările fetei de pe rețelele de socializare. Cele două au găsit metoda ideală de a păcăli plictiseala în această perioadă de izolare la domiciliu.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu urmează să împlinească 18 ani luna viitoare. Recent, adolescenta a postat pe contul său de TikTok un filmuleț în care interpretează un dans cu mama ei, iar frumoasa Ami se descurcă exemplar pe aplicația momentului. Cele două se distrează pe cinste în autoizolare.

CITEȘTE ȘI: Ce părere are fiica de 4 ani a lui Sore despre coronavirus: ”Este o îmbolnăvire care…” VIDEO

@carminaaaatTikToks with mom seem to do well ✨❤️##foryoupage ##fyp ##romania ##momlove

♬ The Weekend (Funk Wav Remix) – SZA & Calvin Harris

Carmina nu păstrează legătura cu Liviu Vârciu

În toamna anului trecut, într-un interviu pentru Viva, Carmina a declarat că nu și-a văzut tatăl de mai bine de un an. Mai mult, aceasta a mărturisit că niciodată n-a avut cu adevărat o legătura tată-fiică cu Liviu.

”Când eram mai mică, obișnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile și nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanță din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecțiune.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol, concurentă la Asia Express: “Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc”

Tata a început să mă susțină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă, și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este.”, a declarat Carmina.