Fiica lui Liviu Vârciu, îndrăgostită nebunește! Cine este cel care i-a furat inima

Publicat: 09/03/2020 | 17:33

Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina a crescut și a devenit o  domnișoară foarte atrăgătoare. Aceasta are aproape 18 ani și nu mai este fata micuță a lui tata. În scurt timp o să fie majoră și poate să facă tot ce își dorește.

Carmina este o tânără foarte frumoasă și sigură pe ea, așa că era aproape imposibil să nu aibă un iubit. Recent, a postat pe contul personal de Instagram primele imagini alături de cel care i-a cucerit inima. Fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu are lângă ea un iubit cum multe fete și-ar dori. (CITEȘTE ȘI: CE A AJUNS SĂ FACĂ FIICA LUI LIVIU VÂRCIU DUPĂ CE A LUAT 4,5 LA EVALUAREA NAȚIONALĂ)

Băiatul este cu un an mai mare decât Carmina, iar cei doi au mai avut o relație în trecut. Atunci povestea de dragoste nu a rezistat, așa că a urmat o despărțire, însă în urmă cu două luni au decis să mai dea o șansă idilei. Iar de această dată pare că lucrurile merg foarte bine.

Într-un interviu acortat pentru Spy, fiica lui Liviu Vârciu a vorbit despre iubitul ei și despre cum le merege relația. „E o fire foarte romantică și mereu mă surprinde cu câte ceva. Când am o zi proasta, nu se lasă pâna nu mă face să zâmbesc, pe scurt nu ma lasa să fiu tristă. E mereu acolo când am nevoie și țin să punctez că e foarte sincer și înțelegător.

Ne gândim la cum o să fie, dar alegem să ne focusam pe prezent pentru că trecutul a trecut și nu-l mai putem schimba, iar viitorul nu-l cunoaște nimeni … nu-ți aduce anul ce ți aduce ceasul. Vedem ce va fi, și până atunci we live in the moment”, a declarat fiica lui Liviu Vârciu