Acasă » Exclusiv » Fiica lui Liviu Dragnea și-a chinuit logodnicul înainte de Crăciun! L-a obligat să…

Fiica lui Liviu Dragnea și-a chinuit logodnicul înainte de Crăciun! L-a obligat să…

De: Alexandru C. 25/12/2019 | 21:02

Fiica lui Liviu Dragnea – Alexandra – trăiește o poveste de dragoste ”à la longue” alături de ”Bon Jovi de România”, cântărețul din Republica Moldova care a ajuns până în finala ”X Factor”, în anul 2013. Alex Mațaev și Alexandra Dragnea sunt de nedespărțit, chiar dacă există și voci care spun că marele moment al căsătoriei ar fi amânat pentru că tânărul nu  ar fi agreat de familia iubitei sale. Dincolo de toate speculațiile referitoare la ”culisele” acestei relații destul de discrete, de altfel, cert este că Alexandra și Alex formează un cuplu celebru, iar perioada sărbătorilor de iarnă i-a transformat și în… amatori de shopping. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi într-un cunoscut mall din București, iar fiica lui Liviu Dragnea nu a avut ”milă” de iubitul ei și l-a ”chinuit” corespunzător înainte de Crăciun. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ LIVIU DRAGNEA DUPĂ 4 LUNI DE ÎNCHISOARE)

Alexandra Dragnea și Alex Mațaev au devenit un cuplu în 2014, iar de atunci au trecut câțiva ani și relația s-a ”cimentat”. Cei doi s-a cunoscut pe vremea când Alex participa la celebra emisiune ”X Factor”. Alexandru Mațaev este un cântăreț din Republica Moldova care a luptat pentru trofeul celebrului concurs și pentru cei 100.000 de euro, având un adversar redutabil în persoana lui Florin Ristei, în fața căruia a și pierdut. Alexandra Dragnea și-a sprijinit iubitul în cariera muzicală, punându-i la dispoziţie chiar și domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca artistul să filmeze un videoclip. Alexandru Mațaev a filmat acolo piesa „Cu capul în nori”, iar Alexandra Dragnea a apărut chiar și în videoclipul iubitului ei. (VEZI ȘI: MOTIVUL ADEVĂRAT PENTRU CARE FIICA LUI LIVIU DRAGNEA A PLECAT ÎN STATELE UNITE)

 ”Alexandra a venit ca susținătoare, special pentru mine. A venit în culise, m-a văzut și i-a plăcut. A fost dragoste la prima vedere, dar nu credeam că avem șanse să fim împreună… Știam dinainte că trebuie să vină o fată, dar nu știam cine e” , declara, la un moment dat, ”Bon Jovi de România”, aducându-și aminte de momentul în care și-a văzut, pentru prima oară, viitoarea iubită.

Alexandra l-a ”tras” după ea pe Alex, iar acesta a urmat-o oarecum… plictisit

O ieșire la mall nu înseamnă doar relaxare totală, ci și o incursiune – obositoare, de regulă, pentru partea masculină – prin magazine. Conform imaginilor surprinse de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Alex Mațaev a avut, în consecință, de ”îndurat” o astfel de ”corvoadă”, fiindcă fiica lui Liviu Dragnea nu s-a lăsat cu una, cu două, ci a dorit să cutreiere mall-ul cu o plăcere nedisimulată. Îmbrăcați sport și pășind aproape unul lângă celălalt – cu un pas în față fiind Alexandra -, ”ginerele” lui Liviu Dragnea și iubita sa au făcut ”kilometri”, străbătând magazinele și dovedindu-se a fi ”exploratori” autentici. Cu o notă mai mare acordată părții feminine a cuplului, bineînțeles, din cauză că, la o primă vedere, ”Bon Jovi de România” a părut preocupat mai mult de trecerea timpului. (NU RATA: VIDEO FIICA LUI LIVIU DRAGNEA, ALEXANDRA, ARE NEVOIE DE INDICATII… )

Alexandra Dragnea și Alex Mațaev au ”hoinărit” printr-un mall din Capitală

Fiica lui Liviu Dragnea și Alex Mațaev au o relație în care, cel puțin până acum, nu au ieșit ”scântei”. Sunt văzuți de multe ori împreună, iar romantismul nu le lipsește. Fie că ies la restaurant sau – cum a fost cazul acum – la shopping, îndrăgostiții oferă imaginea unui cuplu bine sudat, chiar dacă, trebuie să recunoaștem, este de apreciat și efortul lui Alex de a ”bântui” prin magazine alături de iubita sa. Totuși, au existat și momente în care artistul a părut preocupat mai mult de gândurile personale decât de ”oferta” pe care o studia Alexandra Dragnea. (CITEȘTE ȘI: CUM ARĂTA IUBITA LUI LIVIU DRAGNEA ÎNAINTE DE A TRECE PE LA CHIRURGUL ESTETICIAN)

În timp ce Alexandra studia ”oferta”, ”Bon Jovi de România” părea cu gândurile în altă parte

Fiica lui Liviu Dragnea s-a ținut tare pe poziție și nu a abandonat, evident ”căutările”, deși au mai existat scurte perioade în care iubitul a dispărut din raza sa vizuală, rămânând ceva mai urmă sau fiind atras de alte obiecte vestimentare. Însă Alexandra s-a dovedit a fi cu adevărat ”dedicată” și nu a renunțat la ședința de shopping, chiar dacă asta a însemnat… o piatră grea de încercare pentru ”Bon Jovi de România”. (VEZI ȘI AICI: LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA VORBEȘTE ÎN EXCLUSIVITATE DESPRE VIZITA PE CARE A FĂCUT-O ÎN WEEKEND LA PENITENCIARUL RAHOVA)

Alexandra Dragnea, câteva secunde fără ”Bon Jovi de România”

Ca doi ”porumbei”

Alexandru Maţaev, fost concurent în emisiunea ”X Factor 2013”, este cel care a convins-o pe Alexandra să părăsească România pentru a trăi visul american alături de el. Cei doi s-au cunoscut, după cum scriam mai sus, atunci când Alex Mațaev îşi încerca norocul la X Factor. Alexandra a fost cucerită de melodiile romantice ale tânărului. În plus, fiica lui Dragnea i-a pus la dispoziţie domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca artistul să filmeze un videoclip. (CITEȘTE ȘI: LIVIU DRAGNEA PRIMIT O VESTE EXTRAORDINARĂ ÎN PENITENCIAR. CE A FĂCUT IUBITA SA, IRINA TĂNASE)

O prezență discretă, Alexandra Dragnea are 24 de ani și a decis să urmeze cursurile Facultății de Limbi Străine, pe care a și absolvit-o. În trecut, a cochetat însă și cu modellingul. Cum Alex nu a avut mare succes în industria muzicală din România, a hotărât să nu renunțe la pasiunea sa și și-a luat iubita, apoi au plecat împreună în Statele Unite pentru a-și încerca norocul. Dar… (VEZI AICI: LIVIU DRAGNEA A IEȘIT IERI DIN ÎNCHISOARE PENTRU 24 DE ORE! E TRANSFORMAT TOTAL! CUM ARATĂ ACUM: „ARE O…”)

Liviu Dragnea și familia lui au interdicție de a intra în Statele Unite

Liviu Dragnea și familia sa au interdicție de a intra în Statele Unite din cauza implicării fostului demnitar în fapte de corupție. Anunțul a fost făcut  de oficialii Departamentului de Stat într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

“Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public (accesul în SUA, n.r.) fostului președinte al Camerei Deputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupție. În cazurile în care secretarul de stat deține informații credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupție, aceste persoane și cei mai apropiați membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat. „Legea mai prevede ca Secretarul de Stat să indice public sau privat acei indivizi și pe membrii familiei lor. Pe lângă indicarea domnului Dragnea, secretarul de stat îi mai indică public pe cei doi copii: Valentin Ștefan Dragnea și Maria Alexandra Dragnea”, s-a mai arătat în respectivul comunicat. (NU RATA: IUBITA LUI LIVIU DRAGNEA ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! PRIMELE IMAGINI CARE AR ”TRĂDA-O” PE IRINA TĂNASE)

Liviu Dragnea și familia lui au interdicție de a intra în Statele Unite

”Acțiunea de astăzi transmite un semnal puternic că Statele Unite sunt angajate să lupte împotriva corupției și sprijină statul de drept din România”, a mai precizat, la data respectivă, Departamentul de Stat de la Washington. Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, care era stabilită în California din 2018, pentru studii, nu a fost expulzată, pentru că se afla în România la momentul deciziei, alături de iubitul ei originar din Republica Moldova

Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai 2019 la Penitenciarul Rahova. El este condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. (CITEȘTE ȘI: IRINA TANASE, PRIMA POZĂ CU BEBELUȘUL ÎN BRAȚE! CUM A FOST FOTOGRAFIATĂ IUBITA LUI LIVIU DRAGNEA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...