Fiica lui Irinel Columbeanu și Monicăi Gabor, cuceritoare la 13 ani! Gestul prin care Irina Columbeanu și-a îngrijorat fanii

Publicat: 08/03/2020 | 13:20

Deși nu a împlinit vârsta buletinului, fiica lui Irinel Columbeanu și Monicăi Gabor este o domnișoară cuceritoare! Și nu doar băieții de vârsta ei o plac, ci și fetele, care o urmăresc pe rețelele de socializare și care uneori chiar îi cer sfaturi. Irina Columbeanu a făcut însă un gest prin care și-a îngrijorat fanii. 

Citește și: Nu e banc! Ce nume de familie are acum Monica Gabor, după ce s-a măritat cu Mr. Pink

Fiica lui Irinel Columbeanu și Monicăi Gabor, o domnișoară cuceritoare la 13 ani

Irina Columbeanu a împlinit 13 ani în urmă cu două luni și este o adevărată vedetă în mediul online. Fiica Monicăi Gabor are 150.000 de urmăritori pe Instagram, iar pe canalul de YouTube deține 348.000 de abonați. Totuși, pe platforma video, cunoscuta adolescentă nu a mai postat nimic de un aproape un an. Acelați lucru se întâmplă și pe rețeaua de socializare, unde era destul de activă. Susținătorii ei au au observat acest lucru și i-au lăsat numeroase comentarii în care au întrebat-o ce se întâmplă cu ea și de ce nu mai postează nimic de luni de zile.

Nu mai e un secret pentru nimeni că Irina Columbeanu este susținută de părinții ei în activitatea online. Uneori, tatăl ei, afaceristul Irinel Columbeanu, este și cel care o filmează, iar Monica Gabor o promovează intens pe rețele sociale și împărtășește cu prietenii virtuali clipurile fiicei sale. Atunci când merge în vizită la mama sa, adolescenta gătește împreună cu ea, merg la cumpărături sau în locuri de distracție pentru copii. Irinuca are o relație foarte bună cu fratelei ei vitreg, Antony, iar asta se observă cu ochiul liber în imaginile făcute publice până acum.

Irina Columbeanu se înțelege foarte bine cu fratele ei vitreg, Antony © Instagram
Irina Columbeanu se înțelege foarte bine cu fratele ei vitreg, Antony © Instagram

Monica Gabor, în depresie după ce s-a separat de fiica ei

“Eram pur şi simplu în depresie. Şi, ca să mă salvez, m-am gândit la Irina şi am zis că mai bine să aibă o mamă la distanţă decât o mamă cu probleme sau una care nu mai este. Mi-a fost foarte greu când Irina a trebuit să rămână la tatăl ei, eram la pământ, pur şi simplu. Şi, într-adevăr, acum sunt din nou foarte apropiată de Irina, totul este bine din nou, ba chiar mai bine decât înainte, pentru că am trecut şi prin momente în care mi se spunea la telefon”, a declarat Monica Gabor la acea vreme, relatează jurnaliștii revistei VIVA!.

Monica Gabor se iubește cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit părinţi de fetiţă pe 18 ianuarie 2007, iar în 2011, ei au divorţat. După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, modelul şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Citește și: Ce spunea Edith Gonzalez despre Monica Gabor când a fost în România

Vedeta româncă merge la serviciu cu un Rolls Royce Wraith, în valoare de 300.000 de dolari. Autoturismul de lux l-a primit cadou de la Mr. Pink. Monica Gabor s-a instalat în biroul miliardarului asiatic, aflat într-o clădire de pe Rodeo Drive, celebrul bulevard din Beverly Hills, și îl ajută în afacerile cu celebra băutură energizantă, care-i poartă numele. Mai mult, ea a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills, unde predă limba engleză copiilor de imigranţi și este foarte mândră de jobul său.