Fiica lui Gigi Becali, oprită de Poliție + Claudia Pătrășcanu iubește din nou?

Publicat: 22/04/2021 | 21:30

CANCAN NEWS v-a pregătit încă o surpriză. Dați play pentru o experiență unică! Sunt cele mai tari știri din showbiz, acum într-o nouă prezentare. Iată, pe scurt, ce puteți vedea în ediția de astăzi:

ALEXANDRA BECALI, TRASĂ PE DREAPTA DE POLIȚIE

CANCAN NEWS vă prezintă imagini exclusive cu Alexandra Becali, trasă pe dreapta de Poliția Rutieră. Fiica multimilionarului din Pipera a atras privirile tuturor, inclusiv ale oamenilor legii, cu noul bolid de lux pe care-l conduce.

PENTRU CINE FACE SHOPPING SOLISTUL TRUPEI VUNK?

CANCAN NEWS a intrat în posesia unor imagini exclusive cu solistul Trupei Vunk. Vezi cum a fost surprins Cornel Ilie la doar câteva luni de la divorțul de mama copiilor săi.

BODI ȘI DARIA, “MECI” ÎN DIRECT LA TV

Între Alex Bodi și Daria Radionova nu mai există cale de împăcare. S-au certat în direct la televizor și au spus tot ce au pe suflet.

POSTAREA CARE A RIDICAT MULTE SEMNE DE ÎNTREBARE

Este gata Claudia Pătrășcanu să-și refacă viața? Sau a făcut-o deja? Ce se întâmplă, de fapt, cu sentimentele cântăreței? Analizăm gestul care a ridicat multe semne de întrebare.

DELIA, TRANSFORMĂRI PE BANDĂ RULANTĂ

Delia bifează transformare după transformare! Și nu, nu ne referim la modificări făcute de mâinile dibace ale esteticienilor, ci ale hair-stylistilor. Vă arătăm la ce artificiu a apelat de data aceasta vedeta. Super-producția CANCAN NEWS este la un click distanță.