Fiica lui Gabriel Cotabiță, despre coșmarul pe care îl trăiește întreaga familie de când artistul s-a infectat cu SARS-CoV-2: “Nu avem cum să mergem să îl vedem, date fiind procedurile în vigoare”

Publicat: 05/01/2021 | 19:59

Aela Cotabiță a făcut azi primele dezvăluiri despre coșmarul pe care îl trăiește întreaga familie de când tatăl ei s-a infectat cu SARS-CoV-2. Potrivit mărturiilor sale, ea și ceilalți apropiați vorbesc în fiecare zi cu el la telefon, dar și cu medicii care îl îngrijesc. Fata cea mare a lui lui Gabriel Cotabiță a mai precizat că spreră ca acesta să se vindece în curând.

Aela Cotabiță, primele declarații după ce s-a aflat că artistul a fost testat pozitiv

În vârstă de 66 de ani, Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu temutul COVID-19 în urmă cu câteva zile și, în prezent, el este în spital. Fiica sa cea mare a mărturisit în cadrul unui interviu că, în ciuda celorlalte probleme medicale pe care tatăl ei le are, acesta se simte relativ bine, pentru că a contractat o formă ușoară a virusului SARS-CoV-2.

“E bine, este pe mâini bune. Ţinem legătura cu el zilnic şi, de asemenea, şi cu medicii. Nu avem cum să mergem să îl vedem date fiind procedurile în vigoare. A fost depistat de ceva vreme. Nu mai ştiu exact de câte zile, dar sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând, zilele acestea, şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate”, a declarat Aela Cotabiță pentru o emisiune de la Antena Stars.

Aela Cotabiță a făcut primele declarații după ce s-a aflat că îndrăgitul cântăreț a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 © Facebook
Aela Cotabiță a făcut primele declarații după ce s-a aflat că îndrăgitul cântăreț a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 © Facebook

Nu rata: Gabriel Cotabiță este devastat. Anunțul care a șocat pe toată lumea: “Nu te voi uita niciodată mamă!”

Aela Cotabiță este una dintre cele trei fiice pe care artistul le-a avut cu fosta soție, Ioana Nagy. Fosta profesoară de italiană i-a dăruit și gemenele Milena şi Eliza, care au în prezent 34 de ani. Fata cea mare a lui Gabriel Cotabiță are 40 de ani și este căsătorită. Alături de soțul său, ea a devenit mămică de două ori.