Fiica lui Florin Salam a dat lovitura! Ce anunț a făcut Betty Stoian: „Stați aproape”

Publicat: 16/02/2020 | 21:26

Betty Stoian a dat lovitura! Fiica lui Florin Salam le pregătește fanilor săi o adevărată surpriză la care participă nimeni alturl decât Costi Ioniță! Anuțul a fost făcut chiar de către artistă, care este extrem de mândră de realizarea ei. 

Știm cu toții că artistul Costi Ioniță a reușit să dea lovitura peste hotare, acolo unde este un producător muzical de succes, dar și un artist extrem de îndrăgit. Cu toate acestea, se ocupă și de numeroși artiști din România, pe care îi îndrumă în cariera muzicală și le este alături.

Fiica lui Florin Salam chiar a dat lovitura! Pe contul ei de Instagram, Betty Stoian a postat o fotografie cu ea și Costi Ioniță, spunându-le fanilor săi să stea aproape, pentru că, mai mult ca sigur, pregătește o surpriză de zile mari. „Forza Costi. Stați aproape” a scris Betty Stoian, în dreptul postării de pe rețeaua de socializare. Cu toate acestea, nu a oferit mai multe informații despre noul său proiect muzical.

Betty Stoian a revenit în forță pe piața muzicală. După o lungă absență, căci atunci când a fost însărcinată, dar și câteva luni după ce l-a adus pe lume pe micuțul Matthias Ștefan a stat departe de proiectele muzicale, se pare că acum nimic nu o mai reține să facă performanță și să-și bucure fanii cu melodii care mai de care mai frumoase, dar și cu diverse colaborări.