Fiica lui Dem Rădulescu are un talisman norocos, moștenit de la tatăl ei. Despre ce obiect este vorba

Publicat: 02/03/2020 | 20:41

Irina este fiica actorului Dem Rădulescu. Tânăra i-a moștenit talentul și îi duce numele mai departe. De ani de zile se află pe scena teatrului românesc, iar de puțin timp și-a făcut și debutul în cinematografie. Actrița a avut o relație specială cu tatăl ei, care a sfătuit-o ca întotdeauna să caut simplitatea și adevărul.

Recent, Irina a fost invitată la emisiunea „Interviurile Libertatea”, unde a povestit cum era marele actor, ce relație a avut cu el și ce moștenire i-a lăsat. Actrița a mărturisit care este obiectul care îi a mintește de Dem Rădulescu și ce înseamnă pentru ea. (CITEȘTE ȘI: FIICA LUI DEM RĂDULESCU ÎȘI FACE DEBUTUL ÎN CINEMATOGRAFIE! ÎN CE FILM JOACĂ ACTRIȚĂ)

 „Am o cruce adusă de tata din Israel și are valoare sentimentală. E talismanul meu. Se află în trusa mea de machiaj de la teatru. Am fost fata lui tata, da. Am avut o relație specială. Despre băieți nu am apucat să vorbim, dar cu puțin înainte să moară apucasem să-i spun mamei că mi-ar plăcea să fiu actriță. Dar a fost ceva așa în treacăt, o vorbă aruncată. Mama pesemne că i-a povestit și atunci el a simțit nevoia să-mi zică, să avem o discuție mai serioasă. Știu că el a vorbit foarte mult și eu eram puțin mirată pentru că oricum mai era foarte multă vreme până când să dau eu examen la teatru. Dar el a simțit nevoia să spună ce avea de spus atunci și ideea generală era ca întotdeauna să caut simplitatea și adevărul. El era flamboaiant și avea un umor desăvârșit, dar în sinea lui era simplu și adevărat. În tot ce făcea”, a declarat Irina, conform libertatea.ro.

Familie de actori

Irina provine dintr-o familie de actori, tatăl și mama au reprezenta nume mari din industrie. Actrița a moștenit talentul părinților ei și a urcat pe scena teatrului încă de mică. Deși tatăl ei a fost apreciat de toată lumea, iar mama încă activează în teatru, Irina nu a simțit niciodată presiunea originilor.

 „Nu am simțit vreo presiune, dar a fost meritul alor mei pentru că, de mică, m-au tratat ca pe un individ liber, cu talentele lui, cu calitățile lui. Știam că intru într-o lume unde ei sunt cunoscuți și au avut interacțiuni puternice, dar am luat lucrurile ca atare. Nu am vrut să mă încarc cu lucruri inutile și să iau ca atare toate aspectele vieții”, a mai spus Irina în cadrul aceleiași emisiuni.