Fiica lui Andrei Gheorghe, declarații sfâșietoare: ”Tot timpul o să-mi lipsească…”

Publicat: 07/01/2020 | 23:00

Are doar 20 de ani, dar a trecut prin încercări pe care nu le-ar dori nimănui. În aproximativ doi ani, fiica vitregă a celebrului prezentator TV și om de radio Andrei Gheorghe și-a pierdut ambii părinți. Katarina Dyer a făcut mărturisiri de-a dreptul emoționante, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, COMPORTAMENT SUSPECT LA NUBA! SUNT SEMNE CĂ…)

Nu mulți știu că Andrei Gheorghe avea și o fată vitregă, pe Katarina Dyer, care a încercat să îl „copieze” şi care, în luna mai, va împlini 21 de ani. Fiica celebrului prezentator este o adevărată artistă, care a debutat în industria muzicală de la noi din țară în urmă cu aproximativ cinci ani. (NU RATA: POLIȚIȘTII DE LA RUTIERĂ AU ”TĂBĂRÂT” PE GIGI BECALI)

În ultimii doi ani, tânăra a primit două lovituri devastatoare. În luna martie a anului 2018, tatăl vitreg, Andrei Gheorghe a fost găsit în baie fără suflare, în urma unui stop cardio-respirator, iar în urmă cu aproximativ o lună, pe 10 decembrie 2019, Katarina a pierdut-o și pe mama ei. Petruța Gheorghe s-a stins la vârsta de 52 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă.

„Atât moartea lui Andrei, cât și pierderea mamei m-au făcut mai puternică”

”Dacă aș vrea să fac o analogie, acest Crăciun a fost ca ultimul nivel de la cel mai greu joc pe care l-ai fi jucat vreodată, ți-ai strâns toate poțiunile și toate armele. Traumele trăite de noi în ultimii ani ne-au creat cumva o armură.  Ce îmi amintesc eu că îmi spunea mama, este că răul absolut nu există și că în orice negru abis fără fund se află o pată albă.

Deși am rămas fără iubirea vieții mele, aceste momente mă definesc și, într-un fel, moartea ei îmi aduce inspirație și voința de a mă duce mai departe decât aș fi putut să îmi închipui. Atât moartea lui Andrei, cât și pierderea mamei m-au făcut mai puternică. Am reușit să fac lucruri geniale, care sper că o să-i facă mândri pe părinții mei, chiar dacă ei nu mai sunt aici cu mine.

Toată lumea are o cruce de dus, Dumnezeu nu o să îți dea niciodată o povară mai mare decât poți să duci. Tot timpul o să îmi lipsească ceva, mai ales în momentele-cheie din viața mea. Fiecare dintre noi avem acel moment în care pierdem ceva prețios, un om, o dragoste, o oportunitate poate, sunt sentimente pe care nu le putem retrăi niciodată. Dar asta înseamnă să fi om, asta înseamnă să fii viu”, a declarat Katarina Dyer, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Katarina Dyer, mărturisiri emoționante

Proiecte mărețe!

”Pregătim un EP, este primul proiect care mă va reprezenta ca identitate artistică și va avea un concept special. O fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, R&B, rap și jazz. Lucrăm cu cei mai buni oameni din industrie și credem că va fi un proiect cu adevărat special”,  declara fiica lui Andrei Gheorghe, în urmă cu câteva luni.

Katarina Dyer este fiica Petruţei, cea de-a doua soţie a lui Andrei Gheorghe. Petruţa mai are doi copii, pe Maria şi Maximilian, toţi fiind adoptaţi de Andrei Gheorghe în momentul în care a început relaţia cu Petruţa. Andrei Gheorghe are o fată, Anastasia, şi din prima căsătorie, cu Maria. (NU RATA: FAMILIA INSISTĂ CA WHAT’S UP SĂ URMEZE UN PROGRAM DE TERAPIE PENTRU…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)