Fiica lui Adi Minune, baricadată în casă, de teama coronavirusului. Ce mesaj le-a transmis Karmen, fanilor săi

Publicat: 15/03/2020 | 21:16

Epidemia de coronavirus declarată în România de câteva zile a speriat și vedetele noastre, care și-au făcut provizii și s-au instalat cumințele în casă. Printre acestea se numără și Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune. Artista nu se plictisește deloc și își ocupă timpul cu tot felul de activități. 

Fiica lui Adi Minune se numără printre vedetele care și-au sistat activitatea și acum stau liniștite în casă. Pe contul ei de Instagram, Carmen Simionescu le-a mărturisit fanilor că în aceste zile greu încercate de epidemia de coronavirus din România, ea stă acasă și cum nu poate să-și facă poze noi, fae haz de necaz și începe să posteze câte una pe zi, din cele vechi.

„M-am izolat în casă, deci am mai mult timp de postat. Urmează o serie de poze mai vechi rătăcite prin telefon • ? #Istanbul #2018” a scris Carmen Simionescu, în dreptul fotografiei postate.

Se pregătește pentru botezul fiicei sale

Carmen Simionescu a cunoscut iubirea și împlinirea în momentul în care și-a strâns fetița în brațe pentru prima dată, iar acum se pregătește pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei: creștinarea micuței Sofia Rossa! Sursele de încredere ale site-ului nr. 1 din România ne-au informat că botezul va fi unul restrâns, la care vor participa, după dorința vedetei, numai familia ei și a lui Bogdan Căplescu, dar și câțiva prieteni buni de-ai celor doi.

„Carmen nu își dorește mare vâlvă, botezul fetiței va fi unul restrâns, doar cu familiile și prietenii buni ai ei și ai lui Bogdan. Evenimentul va avea loc într-un local luxos din București și vor fi multe surprize pentru invitați” ne-au declarat sursele noastre de încredere, despre botezul fiicei lui Carmen Simionescu.