Fiica ex-președintelui a scăpat de “febra” shoppingului de Sărbători. EBA, la cea mai scurtă “sesiune” de cumpărături din istorie

Publicat: 26/12/2020 | 23:51

Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a scăpat de „febra” cumpărăturilor de Sărbători. După ce mama ei a bifat o repriză de shopping în toată regula, în urmă cu o săptămână, EBA a ieșit la – probabil – cea mai scurtă “sesiune” de cumpărături din istorie.

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Elena Băsescu în zona de Nord a Capitalei, înainte de Crăciun, când ajungea acasă, de la o mini-sesiune de shopping. Potrivit imaginilor, EBA a coborât din luxosul său BMW X6, achiziționat în primăvară, cu o punguță de cumpărături. (VEZI ȘI: Elena Băsescu și-a deschis recent o firmă, dar lucrurile nu merg grozav. Câți bani a făcut în anul fiscal 2018)

EBA nu a dat „iama” în magazine de Sărbători

EBA, cumpărături „discrete” de Crăciun

Imaginile surprinse de CANCAN.RO în data de 22 decembrie, după-amiază, o au ca protagonistă pe mezina familiei Băsescu. EBA a mers către casă „însoțită” doar de o mică sacoșă de cumpărături. Cu un outfit lejer, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni largi și comozi, de trening, asortați corespunzător unei geci groase din fâș, animal print, Elena Băsescu a coborât din bolidul de lux de aproape 100.000 de euro, cu masca la purtător, respectând cu „sfințenie” regulile de protecție împotriva COVID-19.

Cu un machiaj discret și un aspect natural, EBA a mers „glonț” către locuința sa din zona de Nord a Bucureștiului. (CITEȘTE ȘI: Elena Băsescu și-a lăsat fanii mască: ”Arăți ca un manechin! Se vede că…”)

Elena Băsescu, în zona de Nord a Capitalei

Fosta Primă Doamnă, ajutorul de încredere al lui Moș Crăciun

Rolul de ajutor de încredere al lui Moș Crăciun s-ar părea că l-a „câștigat” în acest an soția fostului președinte. Maria Băsescu a plecat de la cumpărături, în urmă cu o săptămână, cu sacoșile pline, fiind ajutată de SPP la „misiunea” de Crăciun. (VEZI AICI: Fosta Primă Doamnă a României a pornit în „Misiune de Crăciun”, asistată de SPP)

CANCAN.RO a întâlnit-o pe Maria Băsescu în fața unui hypermarket din Capitală. Cu toate că este una dintre cele mai discrete persoane și se comportă asemenea unui om de rând, atunci când își face apariția în public nu are cum să treacă neobservată.

Însoțită de escorta de la SPP și echipată de pandemie – cu masca „regulamentară”, soția lui Traian Băsescu a descins într-un supermarket din Capitală. Fosta Prima Doamnă a achiziționat mai multe lucruri pentru familie.

Fosta Prima Doamnă a îndeplinit cu succes „misiunea” lui Moș Crăciun

Elena Băsescu, mamă a trei copii

Elena Băsescu are trei copii, cu doi foști parteneri.  Fiica fostului președinte al României îi are în grijă pe Sofia Anais (7 ani) şi Traian (5 ani), care provin din căsătoria ei cu Bogdan Ionescu, zis Syda. EBA și Syda au divorțat în 2016, după patru ani de mariaj, dar au păstrat o relație bună, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Iar, în urmă cu trei ani, EBA l-a cunoscut pe Cătălin Gheorghe, tatăl celui de-al treilea copil al său – Anastasia. Din păcate, Elena și Cătălin s-au despărțit în 2019. (VEZI ȘI: Elena Băsescu a devenit mătușă în mare secret. Primele poze cu bebelușul și anunțul făcut de fiica fostului președinte al României)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.