Fiica Andreei Marin a împlinit 13 ani. Mesajul emoționant transmis de vedetă

Publicat: 16/12/2020 | 15:23

Fiica Andreei Marin a împlinit 13 ani. Prezentatoarea TV a publicat un mesaj emoționant pentru Violeta, iar fanii n-au contenit cu urările de bine.

Pe 15 decembrie, în urmă cu 13 ani, Andreea Marin a devenit mămică. Minunii din viața ei, vedeta i-a pus numele Violeta, după mama prezentatoarei TV care s-a stins din viață în urma unui accident rutier.

De 13 ani, Violeta îi aduce bucurii zilnic mamei sale. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. s-a transformat într-o adevărată domnișoară, iar melancolia a cuprins-o pe vedetă. Și-a dat seama cât de repede trece timpul și a transmis un mesaj emoționant pe contul ei de Facebook, cu ocazia zilei de naștere a fetei sale.

”Atât erai de pitică, draga mea… Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva… Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a scris în dreptul unor fotografii cu Violeta care au strâns peste 50.000 de aprecieri.

Fiica Andreei Marin a împlinit 13 ani

Andreea Marin, reguli stricte pentru Violeta

Andreea Marin și fiica ei au o relație specială. Însă… vedeta a mărturisit că nu este adepta răsfățului și că are un set de reguli stricte pentru Violeta. (VEZI ȘI: ANDREEA MARIN & IUBITUL S-AU SĂRUTAT ȘI AU DANSAT ”OBRAZNIC” ÎNTR-UN CLUB DIN BRAȘOV!)

”E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adeptarăsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat.

Da, sunt o mamă destul de strictă din punctul acesta de vedere, dar știu că modul meu de a gândi o va duce într-o direcție bună. Și deja văd rezultate. Da, există reguli și trebuie să le păstrăm cu toții, există o disciplină și în viața noastră de maturi, nu doar în viața copiilor. Sunt anumite reguli care țin de dorința mea de a nu exista risipă, de a aprecia ceea ce ai în viață, nu de a considera că tot ce ai ți se cuvine. Nu, nu ni se cuvine nimic”, a spus Andreea Marin pentru Libertatea.