Fiica Andreei Esca este însărcinată cu băiatul „adoptiv” al lui Alex Velea? Avem imaginile care reaprind speculațiile

Publicat: 09/06/2020 | 23:16

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care, cu siguranță, vor reaprinde speculațiile că fiica Andreei Esca ar fi însărcinată. Alexia Eram a avut o apariție uluitoare în ”cartierul milionarilor”.

Recent, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, în zona de nord a Capitalei, unde cei doi au făcut o scurtă oprire la un renumit supermarket.

Imediat după ce a coborât din decapotabila iubitului ei, Alexia Eram a uimit pe toată lumea. Și asta pentru că fiica celebrei prezentatoare de la PRO TV s-a schimbat serios și se pare că a luat în greutate. Fapt ce ar ridica anumite semne de întrebare și ar reaprinde speculațiile legate de o posibilă sarcină.

Ce și-a luat din magazin

De cum a coborât din bolidul de lux la volanul căruia se afla Mario Fresh, Alexia Eram s-a îndreptat glonț câtre magazinul din zonă. După câteva minute, tânăra a părăsit supermarketul cu două sticle de suc, dar și câteva dulciuri. Să-și fi spus cuvântul poftele? Poate că nu-i exclus ca, în următoarea perioadă, celebra prezentatoare a știrilor de la PRO TV să îmbrățișeze cu mândrie rolul de bunică. (CITEȘTE ȘI: ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE SEXY, ALEXIA ERAM A POZAT INCITANT! EA ȘI MARIO FRESH S-AU RĂSFĂȚAT DUPĂ STAREA DE URGENȚĂ)

Alexia Eram pare să fi luat în greutate

Mario Fresh: ” Pur și simplu, s-a… îngrășat!”

În urmă cu câteva luni, Mario Fresh, artistul cu care se iubește fiica Andreei Esca, a făcut mărturisiri savuroase legate de zvonurile referitoare la o posibilă sarcină a iubitei lui. (NU RATA: ALEXIA ERAM, GLUMĂ NESĂRATĂ PENTRU IUBIT, CHIAR ÎN TIMP CE DORMEA)

„Toată lumea a lăsat comentarii cum că Alexia este însărcinată. Ne-am îngrășat. Eu am luat zece kilograme, iar Alexia undeva pe lângă. Nu e problemă, că ne apucăm de sală. Nu, nu este însărcinată”, mărturisea Mario Fresh.

Alexia Eram îi pasează iubitului cumpărăturile

Alexia Eram și Mario Fresh, relație de aproape patru ani!

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape patru ani. Cei doi formează, mai exact, un cuplu din 30 iulie 2016.

Chiar dacă au o relație la distanță, ea studiind la Londra, Alexia Eram și Mario Fresh au numeroase planuri și, în ciuda tuturor speculațiilor apărute cu privire la despărțirea lor, au continuat să le dea peste nas răutăcioșilor și să fie, în continuare, extrem de fericiți unul lângă celălalt. (VEZI AICI: FIICA ANDREEI ESCA A PUBLICAT IMAGINI NEMAIVĂZUTE, FILMATE DE PAȘTE! ALEXIA ERAM I-A SURPRINS PE TOȚI CU VIDEO-UL! CHIAR ȘI PE SELLY)

Mario Fresh este foarte iubit de familia Alexiei Eram, dar mai ales de Andreea Esca. Știrista de la Pro TV îl tratează pe iubitul fiicei sale ca pe propriul copil, petrec sărbătorile împreună, merg în vacanțe și se distrează pe cinste.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)