Fiica Andreei Esca a publicat imagini nemaivăzute, filmate de Paște! Alexia Eram i-a surprins pe toți cu video-ul! Chiar și pe Selly

Publicat: 19/04/2020 | 21:19

Alexia Eram profită la maximum de timpul petrecut în izolare alături de familia și iubitul său! Recent, ea a publicat imagini nemaivăzute, filmate chiar în ziua de Paște. Fanii și apropiații fiicei Andreei Esca au fost surprinși de gestul ei. Chiar și Selly, celebrul vlogger, a fost uimit de înregistrarea frumoasei vedete.

Citește și: Cum a reacționat Alexia Eram după ce a fost jignită în public! Fiica Andreei Esca, filmată cu masca medicală pe față

Alexia Eram a făcut publică o filmare realizată în urmă cu 9 ani

Alexia Eram se numără printre cele mai îndrăgite vloggerițele de la noi. Însă… foarte puțini știau că ea făcea asta și la vârsta de 10 ani. În urmă cu câteva zile, fata Andreei Esca a descoperit o filmare realizată în 2011, chiar în ziua de Paște. Și… pentru că îi place să își surprindă mereu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, vedeta a decis să facă un vlog special pentru canalul său de YouTube în care au rulat imaginile înregistrate în urmă cu nouă ani. La începutul filmulețului, îi mărturisește lui Selly că pe atunci nu știa că ceea ce face ea, de fapt, se numește “vlog”.

“(…). Am găsit curățenie în calculator și am găsit un video de când aveam 10 ani, din 2011, care se potrivește extraordinar cu sărbătoarea de azi”, a spus Alexia Eram înainte de a le arăta abonaților de pe canalul ei de YouTube clipul denumit “Paștele cu Alexia”.

Află și: Andreea Esca a dezvăluit cu ce lucru o scoate din pepeni fiica sa, Alexia Eram. Orice mamă cedează în asemenea situație

La scurt timp după ce vei da play la video-ul de mai jos, vei putea admira imagini în care prezenta mâncărurile tradiționale pregătite de mama și bunica sa. La finalul clipului, fiica Andreei esca a avut și un invitat-surpriză: fratelui mai mic, Aris.

Nu rata: Alexia Eram, detalii neștiute și picanterii despre cum a început relația cu Mario Fresh

Alexia Eram formează un cuplu cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de trei ani; mai exact, ei formează un cuplu din 30 iulie 2016. Artistu este “fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea. Pe numele din buletin Mario Gălățeanu, el și Lino Golden au trăit timp de trei ani în aceeași casă cu îndrăgitul cuplu din showbiz.