Fiica Andreei Berecleanu s-a transformat într-o tânără superbă. Fotografiile care au încins internetul

Publicat: 25/04/2020 | 10:03

Nimeni nu contestă frumusețea Andreei Berecleanu, însă se poate spune, fără teama de a greși, că Eva – fiica ei – îi calcă pe umeri în ceea ce privește aspectul fizic. Fosta fetiță este acum o tânără de 19 ani, iar fotografiile postate în mediul online i-au adus nenumărați admiratori.

Andreea Berecleanu, fosta prezentatoare de la Antena 1, are doi copii, Petru și Eva, iar în ceea ce o privește pe aceasta din urmă intervine o schimbare radicală pe măsură ce trec anii. Andreea Berecleanu a urcat chiar ea pe rețeaua de socializare fotografii cu Eva, scriind în dreptul uneia dintre ele că are, încă, o ”liniște de fetiță” pe care fotografia a surprins-o foarte bine. Un chip de 19 ani, dar cu sufletul ”fetiței mele”, a notat Andreea Berecleanu.

“Doarme mai mult dimineața, mai ales în perioada asta. Și când se trezește din somn, are trăsături de fetiță, odihnită și pusă pe glume. Ieri, la masă de prânz, i-am surprins exact această liniște. Și am rugat-o să privească fix în camera telefonului, ca și cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, deși îi era atât de foame și de poftă de tot ce era bun pe masă. Și am surprins față de aproape 19 ani, dar cu sufletul fetiței mele. Un dar neprețuit în ziua de Paști. Mulțumesc, Eva”, a scris Andreea Berecleanu, în dreptul pozei cu Eva.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BERECLEANU ÎL CHEAMĂ PE FOSTUL SOȚ LA JUDECATĂ ÎN SĂPTĂMÂNA MARE. MOTIVUL ESTE…)

Eva, fiica Andreei Berecleanu

”Să fie îndrumată de profesorii din Marea Britanie”

Andreea Berecleanu a luat decizia, în urmă cu doi ani, ca Eva să facă ultimii doi ani de liceu în Marea Britanie, cu atât mai mult cu cât vorbește foarte bine limba engleză, fiind și ”responsabilă”.

“Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine că ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma Universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva este foarte responsabilă, este matură. Sper că Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni, spunea Andreea Berecleanu, în urmă cu mai mult timp, potrivit click.ro.

(VEZI ȘI AICI: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN RĂZBOIUL DINTRE ANDREEA BERECLEANU ȘI ANTENA 1!)