Fiica Adrianei Iliescu este la sfârșitul clasei a X-a. Cum arată acum copila femeii care a născut la 66 de ani

Publicat: 07/05/2020 | 18:23

Fiica Adrianei Iliescu, mama eroină care a dat naștere pentru prima dată la vârsta de 66 de ani, este acum în clasa a X-a la liceu. Tânăra Eliza este însă cu un an mai mică la vârstă față de colegii săi. Mama acesteia s-a grăbit să o dea la școală de la aproape 6 ani.

Eliza Iliescu este o tânără adolescentă brunetă și feminină, care la începutul acestui an a împlinit 15 ani. Copila este cu un an mai mică decât colegii ei de clasă, dar acest lucru nu îi creează dezavantaje. Tânăra a fost instruită și învățată de mică de mama sa, care este profesor universitar, să acumuleze cunoștințe în orice domeniu.

Pentru admiterea în clasa întâi, fiica Adrianei Iliescu a dat două testări: una de cunoștințe, iar alta psihologică.

Deși femeia de 81 de ani s-a axat pe educația aprofundată a fiicei sale, copila nu a reușit să obțină rezultatele dorite la Evaluarea Națională, astfel încât să intre la un liceu de elită în Capitală. Însă, adolescenta învață bine și recuperează din urmă, astfel că a obținut și o bursă la liceu.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Scărlătescu l-a vizitat pe Dorian Popa la vila din Domnești. Ce cadou de casă nouă i-a adus juratul de la ”Chefi la cuțite”

În prezent, Eliza și mama acesteia sunt izolate la domiciliu, însă femeia a luat măsuri pentru a se asigura că adolescenta rămâne pe mâini bune în cazul în care aceasta s-ar îmbolnăvi, dat fiind faptul că se încadrează la categoria persoanelor de risc.

”Dacă mi se întâmplă ceva, o las în grija medicului Bogdan Marinescu”, a spus mama de 81 de ani.
În cazul în care ea nu va mai fi, fiica ei va merge la familia medicului Bogdan Marinescu (doctorul are și el 75 de ani și oficial se află în carantină).

CITEȘTE ȘI: Andreea Tonciu a vrut să fie sexy, dar a dat-o în bară. Fanii au sărit pe ea: „Rebi oare ce o să spună?”. FOTO

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu (n. 31 mai 1938, Craiova, România) este un fost profesor universitar de literatură română și autoare de povești pentru copii, cunoscută mai ales pentru faptul că a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil, la vârsta de 66 de ani și 320 zile. Ea a născut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București, România. Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supraviețuit sarcinii. Fetița nu este, totuși, copilul său biologic, deoarece ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi, Adriana Iliescu fiind mai degrabă o mamă purtătoare.