Fiica adoptivă a lui “Dom Profesor” a petrecut la Mamaia cu fostul “Pamelei de România”. Și-au unit șezlongurile și…

Publicat: 26/08/2020 | 23:48

De aproximativ șase luni, fiica lui ”Dom Profesor” trăiește, departe de ochii curioșilor, o frumoasă poveste de dragoste alături de ”fostul” Simonei Trașcă și al ”Bombardierei” Raluca Silea, bruneta care s-a iubit cu Victor Slav. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini rare cu cei doi îndrăgostiți la Mamaia, pe plaja milionarilor.

Weekendul trecut a fost puzderie de vedete pe litoralul românesc. Printre cei care au ales să petreacă sfârșitul de săptămână la malul mării s-a numărat și fiica adoptivă a lui Dan Voiculescu. Dana nu a mers de una singură la mare. Tânăra a fost însoțită de câțiva prieteni, dar și de bărbatul care, de aproximativ șase luni, îi face inima să tresară: Vasyy Borneu, fostul iubit al Simonei Trașcă – supranumită „Pamela de la România” – și al Ralucăi Silea. (CITEȘTE ȘI: ”BOMBARDIERA” LUI SLAV S-A ANTURAT CU FOSTUL LOGODNIC AL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”!)

O prezență discretă

CANCAN.RO a întâlnit-o pe fiica lui ”Dom Profesor” pe plaja preferată a milionarilor, Caelia, acolo unde mezina familiei Voiculescu a petrecut câteva ore cu amicii și iubitul. Din câte se pare, Dana Voiculescu nu era chiar în cea mai bună formă. Și asta pentru că tânăra a renunțat cu greu la rochiță. Deși, până la urmă, a rămas într-un foarte sexy costum de baie, tânăra a petrecut mai tot timpul sub umbrelă și tolănită pe șezlong, alături de iubitul ei, Vasyy Borneu, și de un alt amic.

În jurul prânzului, atunci când atmosfera de pe plaja milionarilor n-a mai fost pe placul cuplului din lumea bună, Dana Voiculescu și Vasyy Borneu s-au retras în mare discreție. (NU RATA: GEST SURPRINZĂTOR AL FIICEI LUI DAN VOICULESCU! A AJUNS ÎNTR-UN SAT UITAT DE LUME CA SĂ AJUTE O BUNICUȚĂ!)

Dana Voiculescu și Vasyy Borneu, cel mai nou cuplu din lumea bună

Relație ”la secret”

Cu toate că Vasyy Borneu și Dana Voiculescu trăiesc o veritabilă poveste de dragoste, cei doi au fost extrem de discreți și au ținut relația lor departe de ochii curioșilor. Din câte se pare, Vasyy Borneu a fost bine primit de ”Dom Profesor”. Drept dovadă, atunci când merg la mare, cei doi tineri stau în apartamentul de la Caelia al familiei Voiculescu. (NU RATA: FIICA ADOPTIVĂ A LUI DAN VOICULESCU ŞI-A SERBAT MAJORATUL)

Dana Voiculescu și Vasyy Borneu, fostul iubit al Simonei Trașcă, pe plaja milionarilor

Dana îi calcă pe urme celebrului ei tată

Mezina lui Dan Voiculescu a făcut un gest surprinzător, demonstrând că așchia nu sare departe de trunchi. Obiceiurile umaniste ale tatălui ei s-au transmis și celei mai mici fiice a familiei Voiculescu. În urmă cu aproximativ doi ani, Dana Voiculescu a ajuns într-un sat uitat de lume, în județul Giurgiu, pentru a o cunoaște și a o ajuta pe o bunicuță de 94 de ani.

Fiica cea mică a lui Dan Voiculescu a vizitat-o pe bunicuța Elena, împreună cu alți prieteni și i-a dus cele necesare, atât pentru sărbătorile de iarnă, cât și pentru ca, o perioadă mai lungă de timp, bătrâna să nu mai ducă grija zilei de mâine. Iar acesta nu a fost singurul gest remarcabil al celei mai mici fiice a lui Dan Voiculescu. De ceva timp, Dana Voiculescu este preocupată de cei care sunt singuri, fără familie și posibilități financiare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.