Fii pregătit pentru fazele finale de la European! Vezi Cotele Speciale oferite de Superbet

Publicat: 24/06/2021 | 16:43

Marea competiție a verii, Europeanul de Fotbal, și-a stabilit cele mai bune 16 echipe, adică formațiile care s-au calificat în faza optimilor de finală și vor lupta pentru marele trofeu, pe 11 iulie. A fost o fază a grupelor spectaculoasă, cu multe goluri și meciuri tensionate, dar cum bine spune o veche vorbă a americanilor, show-ul abia acum începe! Fă-ți cont pe Superbet și bucură-te și tu de spectacolul fazelor eliminatorii de la European!

Tabloul complet al optimilor de finală:

  • Belgia – Portugalia (27 iunie, Sevilla)
  • Italia – Austria (26 iunie, Londra)
  • Franța – Elveția (28 iunie, București)
  • Croația – Spania (28 iunie, Copenhaga)
  • Suedia – Ucraina (29 iunie, Glasgow)
  • Anglia – Germania (29 iunie, Londra)
  • Olanda – Cehia (27 iunie, Budapesta)
  • Țara Galilor – Danemarca (26 iunie, Amsterdam)

Medie de peste 2,5 goluri/meci!

Primele 36 de meciuri ale acestei ediții au adus un total de 94 de goluri, ceea ce înseamnă că media de goluri marcate / meci e la 2.62. Una foarte mare, ținând cont că majoritatea specialiștilor așteptau un turneu final cu partide mai echilibrate, mai ales în faza grupelor. La capitolul premianți scoatem în evidență Olanda, cu cele mai multe goluri marcate, dar și Danemarca, echipa care a creat cele mai multe ocazii de gol (61) și a tras cele mai multe șuturi pe poartă (22). Elveția punctează la capitolul cornere (22 – cele mai multe), iar atacanții Italiei au fost prinși de cele mai multe ori în afara jocului (9 ofsaid-uri). A doua echipă eliminată, Turcia, a părăsit Europeanul cu statutul de formație dură, comițând nu mai puțin de 48 de faulturi.

Pe Superbet ai Cote Speciale pentru toate aspectele jocului!

Pentru SuperPariorii de pe platformele Superbet (site sau aplicație), fazele eliminatorii de la European reprezintă momentul culminant și oportunitatea perfectă de a apela, pe lângă pariurile clasice, la Cotele Speciale atât pentru turneu, cât și pentru fazele eliminatorii. De la câștigătoare, finalistă, golgheter, cel mai bun jucător și cel mai bun pasator, la linii pe goluri, cornere, cartonașe galbene, cartonașe roșii, ofsaid-uri și penalty-uri, toate sunt acoperite în SuperOferta pregătită pentru SuperEuro! Pentru că marile derby-uri aduc marile șanse!

Pariurile pe European îți pot aduce o SuperMașină!

22 de zile cu meciuri înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European. Primele mașini au plecat deja către câștigători, dar altele își caută șoferii! Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!