Fierbe lumea interlopă! Cum l-a umilit Poliția Română pe Nelson Duduianu. Umilință maximă pentru „fratele” lui Florin Salam

Publicat: 17/04/2020 | 10:37

Polițiștii de la Rutieră au ”dat atacul” la Nelson Duduianu, cunoscutul interlop. Aceștia l-au oprit în trafic și l-au lăsat fără permis de conducere. ”Poliția Română îmi ia permisul pe degeaba”, a ținut să precizeze Nelson.

După ce a fost oprit în trafic, Nelson Duduianu a ieșit din mașină, deși i se spusese să rămână la volan. Cum nu a respectat indicațiile polițistului, acum a devenit ”vedetă”. Suplimentar, a reieșit și că Nelson nu avea asigurarea mașinii plătită.

”Ai vrut să fii „vedetă”, te-am făcut vedetă. Pentru „declarații de dragoste” te aștept la secție. Soon!

(CITEȘTE ȘI: CUM A REUȘIT UN BĂRBAT DIN IAȘI SĂ UMPLE COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ÎN PLINĂ CRIZĂ DE CORONAVIRUS: ”DOAR CEI ISTEȚI SUPRAVIEȚUIESC!”)

Nelson Duduianu a rămas… pieton

”Nu poți să-ți faci asigurarea online?”

”Nelson Duduianu a rămas pieton. Nu pricepe că nu are voie să iasă de la volan dacă polițistul așa i-a spus, să stea la volan și că pentru așa ceva rămâne pieton. Păi, ce interlop mai ești tu, dacă nu-ți plătești asigurarea la mașină? Ai timp de live pe facebook, dar nu poți să-ți faci asigurarea online? Hai că te fac eu de kko, în caz că te gândești să ștergi, după ce te fac „celebru”. Felicitări, colegilor!

Când ai impresii de impresii de interlop, dar te conduce prostia cu 3-0 la pauză.

Nelson Duduianu a rămas pieton. Nu pricepe că nu are voie să iasă de la volan dacă polițistul așa i-a spus, să stea la volan și că pentru așa ceva rămâne pieton. Păi, ce interlop mai ești tu, dacă nu-ți plătești asigurarea la mașină? Ai timp de live pe facebook, dar nu poți să-ți faci asigurarea online? Hai că te fac eu de kko, în caz că te gândești să ștergi, după ce te fac "celebru". Felicitări, colegilor! ????‍♂️????????????????

Publicată de Politistii au umor pe Joi, 16 aprilie 2020

”Declarația o avea la el?”

Bineînțeles, internauții care au accesat pagina respectivă au ținut să își spună punctul de vedere referitor la această situație.

”Permisul i s-a ridicat datorită faptului că nu a ascultat dispozițiile polițistului adica nu a intrat in mașină când i s-a spus”, ”Nu se ia pentru asigurare! Se ia in schimb pentru nerespectarea indicatiilor agentului de circulatie!”, ”I-au zis sa stea in masina si nu a stat! Pentru nimic. Seara buna!”, ”Dar avea o necesitate de a iesit sau doar sa plimbe bestia? Declaratia o avea la el?”, ”Politistul are dreptul sa-ti ia permisul si daca are impresia ca esti „tra la la”. Adica dus cu pluta. Nu credeti? Mai cititi..Asa ca astia care va certati aiurea , bagati la cap. Chestia misto e ca ,multi dintre ei nu stiu asta…”, au fost câteva dintre comentariile postate în dreptul filmării.

(VEZI ȘI AICI: DE RÂSUL CURCILOR! CE A SCRIS UN BĂRBAT DIN CRAIOVA ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „MOTIVUL IEȘIRII ESTE DE LA BLOC PÂNĂ LA…”)