Fetița Andrei Măruță, tristă din cauza coronavirusului. Mesajul transmis de vedetă: „Suntem îngrijorați și neputincioși”

Publicat: 24/03/2020 | 17:05

Epidemia de coronavirus nu a mai ținut cont de nimeni și de nimic, astfel că toți oamenii au devenit egali. Cetățenii de rând ai României, dar și vedetele stau în case, încercând să se protejeze cât mai bine de Covid-19. Printre persoanele publice ale showbizului nostru care stau în casă și încearcă să le transmită oamenilor numai gânduri bune se numără și Andra. 

Pe contul ei de Instagram, Andra a postat mai multe fotografii cu fetița ei, micuța Eva, care, la vârsta ei, este extrem de tristă din cauza epidemiei de coronavirus care o ține în casă.

Cu toate că are doar câțiva anișori, Eva înțelege ceea ce se întâmplă și speră la lucruri mai frumoase. Pe deasupra, ascultă de părinții ei și conștientizează faptul că afară este periculos și cel mai în siguranță este în casă, departe de pandemie și riscuri.

La fotografiile postate pe rețeaua de socializare, Andra a ales o descriere extrem de emoționantă prin intermediul căreia încearcă să le transmită oamenilor o stare de bine și speranța că poate ziua de mâine va aduce, odată cu ea, ceva mai frumos.

„Când ne uităm afară, totul pare la fel: iarba a înverzit, magnoliile sunt scuturate de vântul puternic, în casă miroase a zambile… Dar noi știm că de fapt nimic nu e mai e la fel. Suntem îngrijorați și neputincioși. Singura consolare, pentru unii dintre noi, este că suntem în casă cu cei dragi. Fiți puternici, dragii mei. Pentru ei, pentru cei pe care îi iubiți! #staiacasa ?” a scris Andra, pe contul ei de Instagram.