Fetele din Brăila au fost găsite! Autoritățile au făcut anunțul despre Andreea și Gabriela

Publicat: 06/02/2020 | 16:16

Autoritățile au făcut anunțul despre fetele din Brăila, care au dispărut luni, 3 februarie. Gabriela Antonia Colgiu și Andreea Nicoleta Pătrânoiu, ambele în vârstă de 15 ani, au fost, din fericire, găsite. Adolescentele, colege de bancă la Liceul „Mihai Sebastian” nu au mai dat niciun semn imediat după ce au terminat cursurile.

(VEZI AICI: CINCI FETE AU DISPĂRUT ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA. POLIȚIȘTII LE-AU DAT ÎN CONSEMN LA FRONTIERĂ)

Andreea și Gabriela au fost găsite pe raza municipiului Brăila. În prezent, ele sunt audiate de poliție. De precizat că nu au fost victimele vreunei infracțiuni.

De la momentul dispariției, mama uneia dintre fete a continuat să sune pe telefonul mobil. Într-un final, fata i-a răspuns și a spus unde se află cu prietena ei. Astfel că au fost găsite.

Dirigintele fetelor a declarat ca nimic din comportamentul fetelor nu anunța faptul că vor să plece de acasă. “Pâna la ora 14.00 fetele au fost la ore. Absențe nu aveau, nu au dat nimic de bănuit. Erau eleve de notele 7 și 8. Familiile lor țineau legatura cu mine. Ieri, între orele 14.00-15.00, fetele au fost acasă, și-au luat telefoanele și încărcătoarele și apoi au plecat“, a explicat cadrul didactic.

(NU RATA: DOUĂ FETE DE 14 ANI, DATE DISPĂRUTE DE FAMILII! CE AU DESCOPERIT POLIȚIȘTII DESPRE ELE)