Fernando de la Caransebeș zice că a găsit antidotul pentru coronavirus: ”Doar așa poate fi omorât!”

Publicat: 26/02/2020 | 18:16

Fernando de la Caransebeș, cunoscutul manelist care, în urmă cu mai mulți ani, a luat calea bisericii, spune că știe leacul contra virusului care a îngrozit planeta. Fernando a mai spus că, pe lângă preparatul care omoară coronavirusului, e nevoie neapărat și de o rugăciune.

”Antidotul care scapă de orce gripă este supa de urzici cu mult usturoi. Și ciuperci, și ardei foarte iute! Virusul e ca și o fință. Doar așa poate fi omorât, e un duh necurat. Iar mirosul în casă trebuie să fie de tămâie”, a dezvăluit Fernando de la Caransebeș. El mai spune că și ”supa de porumbel și carnea de porumbel” sunt la fel de eficiente.

Fernando de la Caransebeș s-a dedicat bisericii

Fernando de la Caransebeș uimea toată suflarea maneliștilor când anunța că se pocăiește! Nu a glumit, chiar a făcut-o, acum doi ani. Gata cu manelele, a trecut la muzică bisericească. Și nu numai atât!

Fernando de la Caransebeș este, de pe 27 mai 2018, un om care a decis să-și închine viața doar bisericii. Atunci s-a pocăit, primind botezul în Irlanda, de la niște pastori. ”Scrie în Biblie. Cine crede și se botează va fi mântuit, cine nu, va fi osândit”, spunea Fernando, pentru CANCAN.RO.