Fericire mare pe Oana Roman! De când este în izolare, vedeta a slăbit considerabil. Cum arată acum

Publicat: 21/03/2020 | 17:45

Cu Starea de Urgență decretată în România și bilanțul de 367 de cazuri de coronavirus până astăzi, Oana Roman se poate considera cea mai norocoasă, într-o situație de criza ca aceasta. Vedeta s-a mândrit pe contul de socializare că a reușit să slăbească trei kilograme în greutate, doar într-o săptămână de stat în izolare la domiciliu.

Fiica lui Petre Roman s-a confruntat de-a lungul anilor cu o luptă grea a kilogramelor în plus. Oana a avut perioade în care a slăbit considerabil, însă, mereu a fost într-un conflict direct în această privință. De două săptămâni aproape, vedeta stă mai mult în reședința sa din Pipera, alături de Izabela, fiica ei. A ieșit din casă doar pentru a-și cumpăra strictul necesar, așa cum, de altfel, este recomandat tuturor românilor în această perioadă critică. Motivul pentru care a slăbit într-o perioadă scurtă este însă fetița ei. Copila a fost destul de bolnavă în ultimele zile.

”Sunt foarte fericită, pentru că astăzi m-am cântărit și ce credeți? Decând a început izolarea mease fac aproape două săptămâni, am slăbit trei kilograme! Deci am slăbit trei kilograme într-o săptămână jumătate. Asta și pentru că Iza (n.r fiica) a fost foarte bolnavă și a făcut o amigdalită foarte nasoală și mi-a făcut febră și frisoane și puroi în gât. Și a trebuit s-o păzesc și să am grijă de ea. Concluzia este că nu am dormit și aproape că nu am mâncat nimic sau, mă rog, foarte, foarte puțin și atunci am slăbit trei kilograme. ” a transmis Oana Roman într-un filmuleț pe Insta Story.

CITEȘTE ȘI: Cum se protejează Andra și Cătălin Măruță de coronavirus: ”Fiecare dintre noi poate ajuta puțin, stând în casă mai ales!”

”În schimb, sunt necoafată, am manichiura și pedichiura praf și ăsta este un lucru pe care eu chiar nu știu să-l fac singură. ”, a mai spus Oana Roman.

Trafic intens în București

De asemenea, în mesajul video transmis de vedetă pe contul de socializare, aceasta a fost surprinsă să vadă, seara trecută, că mulți români nu respectă recomandările autorităților de a sta izolați la domiciliu și își continuă activitățile ca într-o zi normală.

”Am ieșit astăzi pe la 18:30 zece minute ca să mă duc să iau ceva de care aveam foarte mare nevoie. Am plecat de aici de la intersecția Tunari-Pipera, până la intersecția Gherghiței cu Șos. Colentina și am constat: 1. Centura era plină nu numai de camioane și dube, dar de multe mașini mici la intersecția dintre Gherghiței și Șoseaua Colentina era coloana de mașini ca într-o zi normală de lucru. Înțeleg că mai sunt oameni care se mai duc la muncă, că altfel s-ar prăbuși complet totul, dar mi s-au părut foarte mulți, foarte mulți! Foarte multă lume pe stradă, trafic peste tot. Și tare mi-e teamă că din cauza acestu lucru situașia se va înrăutăți din ce în ce mai tare. Așa că… stați acasă și fiți pozitivi.”, a încheiat Oana Roman pe Instagram.