Fericire în familia emisiunii Chefi la Cuțite! Prima poză cu ecografia: “O să avem…”

Publicat: 13/04/2020 | 19:57

Fericire în familia emisiunii “Chefi la cuțite”! Unul dintre foștii concurenți ai show-ului culinar de la Antena 1 se pregătește să devină tată din nou, iar vestea cea mare a dat-o soția sa. Viitoarea mămică a publicat prima poză cu ecografia și a împărtășit sexul bebelușului.

Citește și: O fostă concurentă de la “Chefi la cuțite”, discriminată în România pentru că este italiancă: “Suferim o acțiune în masă de rasism…”

Ionuț Tănasă de la “Chefi la cuțite”, tată pentru a doua oară

Ionuț Tănasă, fost concurent în sezonul șapte de la “Chefi la cuțite”, a aflat recent că familia lui se mărește. Astăzi, frumoasa lui soție, Laura, a postat pe contul său de Facebook o poză în care se vede ecografia pe care a făcut-o de curând la medicul care se ocupă de ea în timpul sarcinii. Ea și soțul său se simt binecuvântați să primească un asemenea dar în această perioadă delicată pe care întreaga omenire o traversează din cauza noului coronavirus.

Află și: Conducătorii de la Antena 1 au luat o decizie radicală! Privește mulți fani ai emisiunilor Asia Express, iUmor sau Chefi la Cuțite

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, în dreptul primei poze cu ecografia, Laura Tănasă a scris următorul mesaj: “O să avem un nepoțel!!! Pardon, băiețel”. Viitori părinți au fost copleșiți de mesajele de felicitare din partea apropiaților, dar și a fanilor. Frumoasa șatenă și soțul ei, Ionuț Tănasă, locuiesc în Pitești și mai au o fetiță împreună.

Laura și Andrei Tănasă mai au o fetiță împreună © Facebook
Laura și Andrei Tănasă mai au o fetiță împreună © Facebook

Nu rata: Cum arată soția lui Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite. Împreună au doi copii

Ionuț Tănasă i-a impresionat pe jurații de la “Chefi la cuțite”

Ajuns pentru prima dată în fața celor trei jurați de la “Chefi la cuțite”, Ionuț Tănasă le-a mărturisit că a ajuns pe lista de înscrieri după un pariu. El a pregătit un plating de nota 10 și s-a făcut remarcat datorită talentului său culinar. Puteți să vedeți reacțiile lui Sorin Bontea, ale lui Florin Dumitrescu și ale lui Cătălin Scărlătescu în cadrul video-ului de mai jos.

Viitorul tătic a fost concurent în echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul al șaptelea de la “Chefi la cuțite”.