Fenomen rarisim în București: vedere spre Munții Bucegi! Imaginile fac senzație pe Internet

Publicat: 13/02/2020 | 13:14

Un fenomen rarisim s-a produs în București și sute de oameni au imortalizat momentul spectaculos! Din mai multe zone ale Capitalei s-au putut vedea Munții Bucegi, care se află la o distanță de aproape 100 de kilometri. Imaginile care au fost făcute publice fac senzație pe Internet.

Citește și: Curs valutar BNR 13 februarie 2020. 13 cu ghinion: Câți lei a ajuns 1 euro astăzi

Fenomen extrem de rar în București: vedere spre Munții Bucegi

Conform specialiștilor, fenomenul s-a produs din cauza densităţii aerului şi a lipsei norilor. Mai mult, Munții Carpați se pot vedea din Bucureși doar în sezonul rece. Fără să stea prea mult pe gânduri, mulți dintre locuitorii Capitalei și-au luat telefoanele sau aparatele de fotografiat și s-au pus pe făcut imagini la fenomentul rarisim care a avut loc ieri.

“București. cu vedere către Munții Bucegi #discoverbucharest #intercontinentalbucharest”, a scris Dan Mihai Bălănescu pe Facebook, unde a urcat poza de mai jos.

Bucuresti cu vedere catre Muntii Bucegi#discoverbucharest #intercontinentalbucharest

Publicată de Dan Mihai Balanescu pe Miercuri, 12 februarie 2020

Valentin, un locuitor din Ploiești, s-a lăudat și el ieri cu o fotografie realizată la Munții Bucegi… Desigur, aceștia se văd mai bine, pentru că se aflau la o distanță mai mică. “Ploiești, tot azi (n.r.: ieri)”, a scris bărbatul în dreptul imaginii de mai jos,