Femeie din Republica Moldova, ucisă chiar de fiul ei! S-a întâmplat la Barcelona

Publicat: 21/12/2020 | 07:45

O femeie din Republica Moldova, care avea pașaport românesc, a fost ucisă chiar de propriul fiu, la Barcelona. Polițiștii l-au arestat, vineri, pe cel bănuit de crimă, un tânăr de 21 de ani. 

Crima a avut loc în locuința familiei, aflată pe bulevardul Barcelona din orașul Vinaròs, Castellón, potrivit abc.es, citat de vremeanoua.ro. Conform autorităților spaniole, femeia a murit după ce a fost înjunghiată în piept cu un cuțit. Aceasta a fost găsită câteva minute mai târziu de celălalt fiu al ei, în vârstă de 19 ani, care a sunat imediat la poliție. (CITEȘTE ȘI: DOCTORIȚĂ ROMÂNCĂ UCISĂ CU SÂNGE RECE ÎN GERMANIA. FOSTUL IUBIT, REȚINUT DE POLIȚIE)

Femeie din Republica Moldova, ucisă chiar de fiul ei! S-a întâmplat la Barcelona

Polițiștii ajunși acolo au găsit trupul femeii pe podeaua uneia dintre camere, într-o baltă de sânge. Medicii de pe ambulanţă au încercat să o resusciteze, însă fără succes. Femeia avea 45 de ani, era din Republica Moldova, dar avea pașaport românesc. La câteva ore de la comiterea crimei, autorul, care fugise de la locul faptei, a fost arestat. Tânărul nu are antecedente penale, dar acum va trebui să răspundă în faţa legii într-un caz de violență domestică, fiind acuzat de uciderea mamei sale.