Femeie din Constanța, jignită de taximetrist, de față cu micuțul de patru ani VIDEO

Publicat: 04/03/2021 | 17:46

Un dialog greu de ascultat a avut loc în trafic, la Constanța, iar victimă a picat o femeie cu un copil de doar patru anișori. Urcată în taxi, aceasta i-a spus șoferului unde trebuie să ajungă, la grădiniță, dar l-a rugat să facă un ocol.

Pe Șoseaua Mangaliei i-a cerut să meargă, apoi să iasă pe bulevardul 1 Mai, pentru a putea parca autoturismul în fața unității de învățământ. Avea să trezească furia bărbatului. ”Taximetristul s-a împotmolit pe o străduță lăturalnică, moment în care a început, efectiv, să urle și să înjure, că o țin într-una cu Șoseaua Mangaliei și că nu-i spun unde trebuie să mă ducă. Deși, i-am explicat traseul încă de când m-am urcat în mașină. Este logic să fi făcut lucrul acesta. Mi-a venit ideea târziu să scot telefonul și să-l înregistrez. Dar, până la acel moment, repet, a fost foarte grosolan și țipa de față cu copilul. Inițial, am încercat să nu dau curs discuțiilor, să fiu calmă, însă insista pe același ton, atunci am ridicat și eu tonul ca să mă audă. Efectiv, urla”, a declarat clienta, potrivit replicaonline.ro. (CITEȘTE ȘI: UN FALS PREOT ȚINE SLUJBE ÎN CONSTANȚA! A FOST CONDAMNAT ÎN URMĂ CU PATRU ANI, DUPĂ UN MEGA-SCANDAL SEXUAL)

”Indiferent ce s-ar fi întâmplat, și dacă aș fi omis să-i spun destinația, așa cum susține taximetristul, nu are nicio scuză. Precizez că, la finalul cursei, nu a vrut să-mi ia banii”, a completat ea.

”Credeți că, dacă v-ați urcat în taxi, stăpâniți lumea? Lăsați-mă dracului în pace. Mă faceți pe mine prost?”, avea să spună taximetrisul, la un moment dat, dar jignirile abia urmau.

Femeie din Constanța, înjurată de taximetrist, de față cu micuțul de patru ani

Viceprimarul Ionuț Rusu a șuat imedat atitudine. „Nu este normal să fii înjurat, nu acest genul acesta de comportament. Este un lucru anormal, ne dorim să fim un oraş european. Vreau să înţeleagă domnii taximetrişti că oferă servicii constănţenilor. Nu voi tolera ca cineva să se comporte urât faţă de clienţi. E un proces economic în care cineva plăteşte pentru un serviciu bun. O să analizez filmarea, o să văd cine e acest domn și voi arata șefilor lui, eu nu accept asa ceva. Nu accept genul acesta de comportament. Nu știu de ce doamna nu a sesizat primăria, Poliția Locală. Tocmai de aceea vrem acest regulament, un regulament care va fi în beneficiul constănțenilor”, a spus viceprimarul Ionuț Rusu.