Femeia cu cele mai mari buze din lume s-a operat din nou! Cum arată acum Andrea Ivanova. „Nu există limite”

Publicat: 17/06/2021 | 20:50

Andrea Ivanova o tânără de 23 de ani din Bulgaria a ajuns să fie supra numită femeia cu cele mai mari buze din lume, după ce și-a injectat de 20 de ori acid hialuronic și nu intenționează să se oprească aici.

Andrea Ivanova a devenit cunoscută datorită intervențiilor estetice pe care și le-a făcut. Tânăra din Bulgaria a apelat, din nou, la o mărire de buze, iar rezultatul este uluitor. Deși este aspru criticată de multă lume, iar unii medici au refuzat să îi mai injecteze buzele, tânăra spune că nu intenționează să se oprească aici. Este extrem de mândră de mărime buzelor ei și nu se lasă afectată de gurile rele. (CITEȘTE ȘI: BIANCA POP, DE NERECUNOSCUT! CUM ARĂTA FOSTA ISPITĂ DE LA INSULA IUBIRII, ÎNAINTE DE OPERAȚIILE ESTETICE)

„Îmi plac buzele mele mai mult ca niciodată. Mă simt foarte bine în pielea mea și sunt foarte fericită. În Bulgaria, asta este moda acum. Sunt oameni care mă plac cu buzele mai mari, dar sunt și alții care le preferă mici. Nu prea mă interesează opinia altora. Cred că oamenii sunt liberi să arate cum își doresc. Nu există limite.”, a declarat Andrea Ivanova, potrivit presei internaționale.

Andrea Ivanova, continuă seria intervențiilor estetice

Andrea Ivanova a decis să înceapă procesul transformărilor sale în 2018, iar investițiile pe care le-a făcut pentru a se înfrumuseța au atins sume colosale. Deși s-a injectat de mai bine de 20 de ori, tânără nu vrea să se oprească aici.

Mai mult, acum atenția ei s-a redirecționat și către altă parte a corpului. Aceasta a început și o serie de operații la nivelul busului.

„Cred că încă nu le am cele mai mari. Nu vreau să arăt ca nimeni sau să imit pe cineva. Multe fete din Bulgaria au acid hialuronic în buze. În țara mea, buzele voluptoase sunt la modă acum.”, a mai spus Andreea Ivanova.

(VEZI ȘI: CUM ARĂTA BRIGITTE ÎNAINTE DE OPERAŢIILE ESTETICE? CU ULTIMA INTERVENŢIE L-A ŞOCAT ŞI PE FLORIN PASTRAMĂ. GALERIE FOTO)

 

Sursa foto: Instagram