Feli, victima bullying-ului! Artista face dezvăluiri emoționante: „Mi-am promis că niciodată …”

Publicat: 21/06/2021 | 08:26

Feli Donose este cunoscută în industria muzicală pentru sensibilitatea pe care o pune în piesele ei. Însă ce nu s-a știut foarte multă vreme a fost că principala sursă de inspirație au fost chiar momentele grele pe care le-a traversat de-a lungul anilor, în special momentele de bullying. 

Cine a ascultat măcar o singură piesă scrisă și cântată de Feli a simțit că emoțiile și trăirile puse pe în versuri sunt desprinse din realitate. Artista a dezvăluit că de-a lungul timpului a fost victima bullying-ului, fapt ce a dărmat-o la momentul respectiv, dar care a făcut-o să scrie versuri atât de profunde.

” Da, am fost victimă a bullying-ului, cum probabil și din păcate majoritatea copiilor trec prin asta. Pot să spun că mă număr printre copiii care au avut parte de un bullying legat de porecle, spre exemplu.

Mai târziu, la maturitate, a venit un val de bullying mai greu. Dar am trecut peste. Prin muzică. Ascultă-mi povestea în „Puiule, puiuțule! „, a declarat Feli pentru Viva.ro

CITEȘTE ȘI RELAȚIA LUI FELI CU LOGODNICUL EI, CĂTĂLIN, AFECTATĂ DE PANDEMIE: “UNEORI, NE CĂLCAM DESTUL DE TARE PE NERVI”

Ce promisiune și-a făcut artista

Iar pentru că de-a lungul timpului a făcut cunoștință cu suferința, artista și-a promis că ori de câte ori va traversa astfel de momente va căuta să înțeleagă motivul din spatele lor și, mai târziu, va transpune toate trăirile în piesele pe care le scrie.

” Eu mi-am promis că niciodată nu îmi voi scrie suferințele exact când sunt „proaspăt trăite. Mereu las să treacă puțin timp, cât să înțeleg de ce am trecut prin ele.

Am făcut tot posibilul ca experiențele mai puțin frumoase ale vieții mele să le rezolv sub alte căi, mergând la terapie sau citind despre cum să mă ajut să mă vindec.” , a mai declarat artista.

VEZI ȘI FELI DONOSE, MĂRTURISIRI DESPRE DRAMA PRIN CARE A TRECUT: ”MI-E FRICĂ ȘI PENTRU FETIȚA MEA”

Sursă foto: instagram.com