Feli, totul despre drama care o va urmări o viață întreagă. Prin ce moment cumplit a trecut artista: „Mă apucă plânsul”

Publicat: 23/12/2020 | 22:02

Despre Feli știe toată lumea că este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi. Mereu pozitivă și cu zâmbetul pe buze, blondina nu doar că le pune pansament pe suflet fanilor săi, prin melodiile pe care le lansează, dar le și dă acestora sfaturi prețioase de viață, ori de câte ori i se solicită acest lucru.

Ceea ce nu multă lume știe despre Feli Donose este faptul că artista a avut un frățior care a murit la numai câteva luni de la naștere.

Feli a vorbit despre drama care a marcat-o pentru totdeauna în momentul în care a lansat primul său album și a mărturisit că de foarte multe ori, Smiley îi aduce aminte de fratele său.

Feli, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre fratele mort

Acum ceva timp, Feli, transparentă și extrem de sinceră cu cei care o iubesc și o apreciază, și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea fratelui său.

„M-am dus la o filmare acum câteva luni cu Andrei, în Braşov şi stăteam eu în spate, el în dreapta şi în buzunarul acela sau cum să îi zic, avea o icoană cu Sf. Andrei şi nu multă lume ştie că eu am avut un frăţior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni. Şi acum, am eu impresia câteodată şi Andrei, nu mă refer la Smiley, Andrei nu vreau să pun… nici nu ştiu unde e şi foarte bine că nu ştiu că mă apucă plânsul, că e întuneric, deci e bine că nu te văd…

Uneori simt că atunci când simt să îl simt pe Andrei al meu, aşa carne lângă carne, apari tu de nicăieri şi, îmi rezolvi tu multe şi îmi înţelegi dramele imaginare şi mă înţelegi când sunt sensibilă şi mă înţelegi când sunt nebună şi că mă accepţi fix aşa şi că mă iubeşti fix aşa cum sun. Eu ştiu că mă iubeşti foarte tare, chiar dacă nu îmi spui foarte des pentru că ştiu că ţi-e ruşine, că nu eşti genul care să se manifeste şi să spună, dar eu vreau să ştie toată planeta asta cât de mult pot să te iubesc pe tine şi cât de mult, şi cât o să îţi mulţumesc toată viaţa, pentru că voit sau nu m-ai învăţat că oamenii vin şi oamenii pleacă şi că asta se întâmplă când ţi se întâmplă viaţa, şi că e un lucru bun”, a spus Feli, plină de emoţie.