Feli Donose, mărturisiri despre drama prin care a trecut: ”Mi-e frică și pentru fetița mea”

Publicat: 19/04/2021 | 12:45

Invitată în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Feli Donose a făcut mărturisiri dureroase despre drama prin care a trecut în copilărie.

Artista a mărturisit că a fost victima bullying-ului pe vremea când era doar un copil. Ceilalți copii o necăjeau zilnic și se legau de aspectul ei fizic. Acest lucru a făcut-o pe Feli Donose să-și piardă încrederea în sine și să fie complexată. (CITEȘTE ȘI: FELI DONOSE S-A LOGODIT! CUM A CERUT-O CĂTĂLIN DE SOȚIE: “A LUAT-O PE NORA LUNA ÎN BRAȚE ȘI A VENIT LA MINE”)

Bullying-ul a continuat, însă, și în următorii ani. Pe vremea când era adolescentă și atunci când a urcat pentru prima oară pe scenă. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul la un moment dat.

”În copilărie mi se zicea ”girafă„ că am gâtul lung. Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoșată și mi-a dat o palmă și mi-a zis să merg mândră că-s frumoasă. Eu nu înțeleg de ce eram complexată când eram mai grăsuță, atunci purtam fustițe și eram mai feminină. Dar alții mă făceau să mă simt complexată. Eu eram bine pe scenă, dar după apăreau nesiguranțele”, a spus Feli Donose.

După experiențele traumatizante prin care  atrecut, cântăreței îi este teamă ca nu cumva și fiica ei să treacă prin aceleași clipe grele. Cu atât mai mult cu cât în zilele noastre, bullying-ul este din ce în ce mai prezent în toate mediile. (VEZI ȘI: FELI, DEZVĂLUIRE EMOȚIONANTĂ DESPRE GRASU XXL! CUM S-AU CUNOSCUT CEI DOI. „ESTE UNUL DINTRE CEI MAI CALZI ȘI BUNI OAMENI DIN VIAȚA MEA.”)

”Mi-e frică și pentru fetița mea de acest bullying. Piesa ”Puiule, Puiuțule” este o piesă despre suferințele mele și unii ziceau pe story că e ”masonerie”, că vedeau ei unele semne la mine în videoclip. Se pare că noi ne-am înrăit. Credeam că prin prisma pandemiei o să ne mai îmbunăm, că o se ne spunem ”Te iubesc” mai des, dar de unde, pare că e mai rău. Astfel de oameni sunt nefericiți acasă și de aceea aruncă cu noroi în noi”, a mai spus Feli.