Feli Donose a făcut anunțul trist: „Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş”

Publicat: 13/12/2019 | 11:44

Feli Donose este numai un zâmbet, de când a devenit mămicăm dar puțini știu drama prin care a trecut în urmă cu ceva ani. Vedeta a avut un frățior, pe care l-a pierdut la doar câteva luni și nu a discutat despre acest subiect până acum.

Se întristează de fiecare dată când vine vorba despre frățiorul ei, însă speră că este foarte bine, acolo în ceruri. Nu multă lume ştie că eu am avut un frăţior mic pe care Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni. Nici nu ştiu unde e şi foarte bine că nu ştiu că mă apucă plânsul, că e întuneric, deci e bine că nu te văd… a spus Feli, potrivit Spynews.

Feli Donose? ”Îmi doresc foarte mult să înfiez un copil!”

Într-un interviu pentru Antena Stars, artista a povestit că își dorește enorm ca ea și partenerul ei de viață, Cătălin să aibă un al doilea copil… Unul adoptat. După cum afirmă, încă nu au stabilit momentul în care se va produce evenimentul, însă cel de-al doilea copil va fi primit cu brațele deschise de către proaspăta familie. Artista, care este destul de discretă în privința vieții personale, nu a dat prea multe detalii despre asta, însă a spus doar că are niște planuri extraordinare pentru anul 2019.

„Ştiu că o să am un al doilea (n.red. copil)! Şi da, îmi doresc foarte mult să înfiem un copil, dar toate la momentul potrivit. Am nişte planuri extraordinare pentru anul acesta şi Doamne ajută în toamnă să vă surprind şi să vedeţi o Feli cum nu credeaţi vreodată că o să vedeţi şi o să auziţi”, a mărturisit artista pentru Antena Stars, citată de viva.ro.