Feli a izbucnit în lacrimi din cauza crizei provocată de coronavirus: “Situaţia asta scoate tot ce e mai rău din noi şi…”

Publicat: 17/03/2020 | 21:46

Criza provocată de noul coronavirus în România, dar şi în celelalte state ale lumii a făcut-o pe Feli Donose să răbufnească. Talentata cântăreaţă a făcut mărturisiri cutremurătoare cu ochii în lacrimi. Ea i-a îndemnat pe oameni să fie calmi şi să nu se alăture haosului creat de pandemia de COVID-19.

Citeşte şi: Drama neștiută a lui Feli Donose: “Un pic mai sus de nori, în Cer, e…”

Feli, mărturisiri cutremurătoare făcute cu ochii în lacrimi despre coronavirus

Feli şi-a început şirul ideilor profunde privind situaţia delicată pe care o traversează omenirea cu un mic joc de imaginaţie… Artista a făcut apel la populaţia din România şi nu numai să se gândească şi la ceilalţi atunci când merg la cumpărături în magazine. Ea s-a rugat Providenţei ca fiecare dintre noi să aibă linişte în suflet, dar şi în minte.

“Aseară, mi-am impus să visez frumos. Am visat într-o lume în care lumea era bună… toată lumea era bună cu toată lumea. Trăiam într-o lume în care dacă mergeam la cumpărături, nu goleam rafurile şi oamenii nu erau atât de egoişti, cum se pare că sunt. Am visat că oamenii cumpărau o pâine, nu luau şase şi că se gândeau cel puţin la bătrânei.

Situaţia asta de panică şi de tot ce se întâmplă acum se pare că scoate tot ce e mai rău din noi. Şi să ştiţi că mie nu îmi place vorba aia: «Fiecare e pentru el». Nu ar trebui să fie fiecare pentru el… ar trebui să ne gândim unii la ceilalţi… Că oameni suntem! Dar, dacă stau să mă gândesc, nu ştiu dacă vă place vorba asta: «Oameni suntem», pentru că se pare că… unii oameni sunt atât de mici.

Vă daţi seama ce vremuri trăim, că ne batem pe hârtie igienică… pe hârtie igienică. Să ne ajute Dumnezeu să ne revenim… şi la minte să ne revenim, şi la suflet! Vă pup”, a spus talentata cântăreaţă în înregistrările publicate pe Instagram Stories.

Într-o altă filmare, Feli l-a prezentat comunităţii de pe Instagram pe Charlie, un exemplar canin frumos care are doar câteva luni – îl puteţi admira în galeria foto a articolului. Despre “copilul cu blană”, vedeta a spus: “Un suflet care nu cred că de-ar fi om ar fi aşa. Aici e toată iubirea şi bunătatea”.