Feli a făcut dezvăluirea: ”Iau viața-n piept, mă lupt cu ea!” Ce s-a întâmplat cu artista

Publicat: 06/05/2020 | 08:04

Feli, cântăreața care a reușit într-un timp relative scurt să câștige mii de admiratori, a făcut mărturisiri despre trăirile pe care le are în această perioadă de pandemie. A fost sinceră, ca de obicei. (CITEȘTE ȘI: O SUPER-VEDETĂ DE LA NOI, ÎNSĂRCINATĂ? ”DA, RECUNOSC! ÎMI E PUȚIN FRICĂ” JOJO A FELICITAT-O)

Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre ea, despre stările sale de spirit, despre visuri, putere și încrederea în sine. (NU RATA: MESAJUL HALUCINANT AL BIANCĂI DRĂGUȘANU, DUPĂ CE O FANĂ A FELICITAT-O PENTRU DIVORȚ)

”Sunt femeie. Hai să-ți spun de firea mea: Uneori plâng la desene, alteori iau viața-n piept și mă lupt cu ea. Ador să îmbrac costume bărbătești. Simt ca țin de mănă femeia puternică din mine și că întreaga mea lume e în echilibru – lumea mea fiind una de poveste în care mai mereu aleg să văd binele și unde, real, binele învinge aproape întotdeauna. Însă și atunci când port o rochie, fie doar pentru o ședință foto, simt că femeia puternică e mândră că mă arăt lumii și vulnerabilă și “pisicoasă” cum îmi e firea de multe ori. De cele mai multe ori. Bine, fie, MEREU.

AFLĂ AICI: ILIE NĂSTASE A ANUNȚAT NUNTA, IOANA, SOȚIA LUI, DIVORȚUL! ”ULTIMA OARĂ…”

Știți, mie îmi place de mine de vreo doi ani încoace. Mi-s dragă. Să îți recapeți încrederea în tine și să o porți cu tine peste tot îți dă așa un sentiment… de mers mândră cu capul sus știind că puterea e în mâinile tale și visurile pe umeri. Iei poziție de “DREPȚI!”, știi că poți să le faci să devină realitate și de pe umeri le pui în suflet ca de acolo să zboare spre Univers ca să se împlinească. La cât mai multe visuri îndeplinite. Și mie și vouă! ❤️”, a scris Feli pe pagina sa de Instagram.

Mesajele au copleșit-o: ”Ești o mândrie!”

Au curs zeci de mesaje la postarea pe care Feli a făcut-o, toate de admirație. ”Extraordinar de frumos spuse aceste cuvinte”, ”Ești o mândrie pentru România și mă bucur nespus de mult că ai ajuns acolo sus”, ”Cât de frumos ai spus”, ”Să fie așa cum zici tu”, ”Doamne ajută”, ”Talentată și autentică”, sunt reacțiile celor care o urmăresc pe Feli în mediul online.