Favorita la coronița „Bravo, ai stil!”, acuzată că ar fi „atentat” la un cunoscut „youtuber” însurat. „A făcut-o dinadins”

Publicat: 14/12/2020 | 23:31

O nouă controversă cutremură show-ul de modă de la Kanal D, în așteptarea finalei din 19 decembrie. Una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil!”, favorită la câștigarea locului I, e acuzată că ar fi „atentat” la „youtuber-ul” Bogdan de la Ploiești. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile din culise.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte savuroase din culise, legate de cea mai recentă dispută de la ”Bravo, ai stil!”.

Theo Rose e în prim-plan. Sexoasa concurentă de la ”Bravo, ai stil!” e acuzată de colegele de emisiune că ar fi „atentat” la cel mai recent colaborator al ei, Bogdan de la Ploiești. Avalanșa de acuze ar fi fost provocată chiar de manelist.

Recent, acesta a postat pe o rețea de socializare un scurt filmuleț prin care își îndeamnă fanii să o susțină pe Theo Rose în marea finală a show-ului de modă de la Kanal D.

Theo Rose e în prim-planul noii controverse de la ”Bravo, ai stil!”

Potrivit unor surse din culisele emisiunii, mai multe concurente o acuză pe Theo Rose că l-ar fi „vizat” pe Bogdan de la Ploiești pentru a câștiga notorietate.

”Bogdan de la Ploiești este ultima «achiziție» a acesteia. Theo Rose ar fi făcut-o dinadins, doar pentru a câștiga notorietate. Cu siguranță, între cei doi a fost ceva mai mult decât o simplă colaborare. Urât este că acesta este căsătorit. Dar, pentru faimă, ce nu face omul. În cazul nostru, Theo Rose. Bogdan n-ar fi singura «victimă»!”, ne-a dezvăluit o sursă din culisele emisiunii.

Theo Rose e acuzată că ar fi „atentat” la Bogdan de la Ploiești

Maurice Munteanu a ”detonat” filmările de la ”Bravo, ai stil!”

Potrivit surselor noastre, a fost tensiune mare la ”Bravo, ai stil!”. Din câte se pare, totul a pornit după ce unul dintre jurați, mai exact Maurice Munteanu, ar fi ”fraternizat” cu Alexandra Ungureanu.

După cum ne-au mărturisit mai multe persoane angrenate în producția emisiunii de la Kanal D, juratul ar fi sărit în ajutorul concurentei. Mai precis, Maurice Munteanu i-ar fi facilitat Alexandrei o colaborare, pe parcursul emisiunii, cu mai mulți stiliști cu care el a colaborat de-a lungul timpului.

Nemulțumirile din echipa show-ului de la Kanal D au atins apogeul, în urmă cu ceva timp, atunci când Maurice Munteanu și-ar fi exprimat, fără echivoc, susținerea pentru Alexandra Ungureanu.

Cine ar fi marea câștigătoare

Potrivit unor informații de ultimă oră, tot din culise, lupta pentru coroniță s-ar da între Deea, Theo și Alexandra Ungureanu. Dar surse din staff-ul emisiunii ne-au spus că, deși se dorește ca votul publicului să fie pe bune, în direct, pe lângă bucățile de emisiune înregistrată, se pare că totuși se știe deja câștigătoarea și aceasta ar fi nimeni alta decât Theo Rose. (NU RATA: UNDE A DISPĂRUT CEA MAI CUNOSCUTĂ CÂȘTIGĂTOARE DE LA “BRAVO, AI STIL!”)

De altfel, încă un motiv pentru care se pare că Theo ar putea câștiga competiția ar fi că este îmbrăcată de Lucy Faur, aceeași stilistă care a îmbrăcat-o și pe Iuliana în sezonul al treilea. În plus, se pare că, testând atât ratingul pe fiecare dintre concurente, cât și pozitivitatea telespectatorilor, s-ar fi decis că cea mai simpatică dintre toate este Theo, ea reușind să îmbine manelele, care fac deliciul unei părți din public, cu muzica pop, așadar cucerind ambele categorii, spre deosebire de Alexandra Ungureanu, care nu ar avea lipici decât la publicul mai educat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.