Fata cea mare a lui Adi Minune, în lacrimi de ziua ei! Cum a fost surprinsă Karmen de soțul ei, Bogdan Clăpescu

Publicat: 12/12/2019 | 09:22

În familia frumoasă a lui Adrian Minune petrecerile se țin lanț! Și asta pentru că după ce Adriana Simionescu și-a serbat ziua de naștere recent, când a împlinit 17 ani, astăzi este sărbătorită fata cea mare a manelistului. Karmen nu și-a putut stăpâni lacrimile la party-ul organizat în cinstea ei. Soțul său, Bogdan Clăpescu, a surprins-o într-un mod romantic.

Citește și: Petrecere cu mariachi și caravană de șampanie la ziua fiicei lui Adi Minune, Adriana Simionescu

Cum a fost surprinsă Karmen de soțul său, Bogdan Clăpescu, de ziua ei de naștere

Azi, cântăreața Karmen împlinește 22 de ani, iar familia și prietenii apropiați au furat startul urărilor de noaptea trecută. Se pare că soțul sărbătoritei a fost cel care i-a organizat o petrecere la unul dintre restaurantele sale preferate. Îmbrăcată casual: cu jeanși, o cămașă albă cu o croială sexy, care s-a asortat cu pantofii, fata cea mare a lui Adi Minune a radiat de fericire.

Când i-a fost adus tortul, artista și Bogdan Clăpescu au stat îmbrățișați câteva clipe bune, timp în care și-au șoptit la ureche declarații de dragoste. De altfel, pe câteva dintre filmări și poze cu soțul său, sărbătorita a scris următoarele mesaje în limba engleză: “Thank You, My Love (n.r.: Îți mulțumesc, iubirea mea)”, “Thank You, My Forever Love (n.r.: Mulțumesc, dragostea mea eternă)” și “Forever Together (n.r.: Împreună pentru totdeauna)”. Cu siguranță soțul frumoasei vedete i-a mai pregătit și alte surprize… care vor fi dezvăluite pe parcurs.

Citește și: Karmen nu își neglijează soțul, deși fetița lor are doar 3 luni! Cum l-a surprins înainte de partida de amor

La un moment dat, sora ei mai mică, Adriana Simionescu, i-a cântat o melodie, iar Karmen a notat pe filmare mesajul: “The Voice (n.r.: Vocea)”. Talentata adolescentă a reușit să se califice în etapa următoare la “Vocea României” de la Pro TV. Concurenta a interpretat piesa “Just Want To Make Love To You” a regretatei cântărețe Etta James.

Citește și: Ce mesaje a primit Adriana Simionescu în timp ce era Vocea României la TV! Fiica lui Adi Minune s-a calificat în live-urile competiției de la Pro TV

După ce petrecerea s-a încheiat și a ajuns acasă, sărbătorita le-a mulțumit public prietenilor și membrilor familiei sale pentru noaptea petrecută împreună. Karmen a urcat pe Instagram Stories o poză în care apar două buchete superbe de flori, iar ea ține un buchet imens de trandafiri roșii – probabil primiți de la soțul său – și a scris următoarele gânduri pe imagine: “Mulțumesc tuturor pentru prezență, mesaje și urări”. Vă reamintim că luna trecută, vedeta a primit în avans cadoul de ziua sa de la tatăl ei, Adrian Minune: un bolid de zeci de mii de euro.

Karmen, una dintre cele mai populare artiste din România

Karmen, pe numele din buletin Silvia Claudia Simionescu, s-a născut pe 13 decembrie 1997 în București. Ea este o cântăreață de muzică pop și R&B din România. Primul single al artistei este “Domino” și a fost lansat în 2015. La scurt timp de la apariția piesei, aceasta a cucerit topurile muzicale. Melodia “You Got It” a fost licențiată în Turcia, Japonia și Polonia. Anul acesta, Karmen Minune a dat lovitura cu single-ul “Lock My Hips”, cu care a marcat prima colaborare a lui Karmen cu un artist internațional, Krishane. Piesa a ajuns până pe locul 2 în Airplay 100, fiind cea mai bună clasare a artistei în top.

În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Adrian Căplescu. El este angajat al Guvernului României. Cei doi s-au căsătorit civil pe 28 iunie 2019, într-un cadru de poveste pe malul unei piscine de lux din București. Ceremonia a avut loc în mare secret, însă, la câteva ore după ce au devenit soț și soție s-a aflat despre fericitul eveniment.

Citește și: Karmen, mărturisiri noi despre soțul ei, Bogdan Clăpescu: “Este o chestie ciudată, e genul acela de dragoste care…”

Ei au devenit părinți pe 1 august 2019. Fiica lui Adrian Minune a ales să nască prin cezariană la un spital de stat din București. Când a venit pe lume, micuța Sofia Maria Rossa avea 2,8 kilograme.