Fata care l-ar fi „trădat” pe „concurentul perfect” de la „Insula Iubirii” s-a măritat și…

Publicat: 13/06/2020 | 19:27

Loredana, fosta iubită a lui Hamude, de la „Insula Iubirii”, a devenit ”fată de casă”! Imaginile trimise pe pont@cancan.ro o arată pe tânăra neliniștită de altădată în poziția de viitoare mămică. Blondina care l-ar fi „trădat” pe cel supranumit „concurentul perfect”, într-un show televizat, s-a căsătorit și este, acum, o cu totul altă persoană. Transformarea este uluitoare.

Loredana, tânăra blondină care a creat un val de revoltă în anul 2016, după ce și-ar fi „tradus” iubitul cu care avusese o relație de aproape 10 ani în show-ul de televiziune ”Insula Iubirii”, s-a așezat, într-un sfârșit, la casa ei. În urmă cu mai puțin de o lună, aceasta a spus ”Da” în fața ofițerului stării civile și pare mai fericită ca niciodată.

(CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat! Lidia Buble, mărturisiri șocante: ”M-a bătut de față cu toți!” Prin ce chinuri a trecut vedeta)

A început o nouă viață

Aparent, blondina tânără și neliniștită din trecut este dată uitării acum. Loredana se află în ultimul trimestru de sarcină și, în curând, va cunoaște sentimentul de mamă, cel care, după toate aparențele, a și făcut-o să adopte un alt stil de viață. Fosta concurentă de la Antena 1 arată de nerecunoscut din punct de vedere fizic.

Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la Insula Iubirii, s-a căsătorit și urmează să devină mamă
Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la „Insula Iubirii”, s-a căsătorit și urmează să devină mamă

Din cele mai recente imagini postate de aceasta pe rețelele de socializare se poate observa cu ușurință că fosta iubită a lui Hamude ar fi apelat în repetate rânduri la medicul estetician, la nivelul feței.

De la bomba-sexy, la ”Ileana Cosânzeana”

Până nu de mult, Loredana se afișa pe rețelele de socializare ca fiind o bombă-sexy, o „ispită” căreia nu-i puteai rezista. De aproximativ  doi ani, după ce și-a cunoscut proaspătul soț, blondina sexoasă a renunțat însă la rochițele scurte și mulate. Schimbarea pare să fie complet benefică și de aplaudat.

(CITEȘTE ȘI: Mara Bănică şi Serghei Mizil, glume sinistre după ce sicriul lui Costin Mărculescu a fost coborât în groapă! Imaginile care nu s-au difuzat la TV)

Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la „Insula Iubirii”

(VEZI ȘI: NICI NU ÎŞI MAI AMINTEŞTE DE LOREDANA! HAMUDE DE LA „INSULA IUBIRII“ ÎN IPOSTAZE TANDRE CU O FOSTĂ CONCURENTĂ DE LA…)

În ziua nunții, Loredana a îmbrăcat o rochie vaporoasă, de culoare albastru-turcoaz, care i-a pus în evidență părul blond. De asemenea, coafura adoptată de viitoarea mămică a fost cât se poate de simplă și de bun gust, ea apelând doar la câteva împletituri lejere.

Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la Insula Iubirii, s-a căsătorit și urmează să devină mamă
Fosta iubită a lui Hamude de la „Insula Iubirii” și soțul ei

”Iubirea adevărată nu ține cont de reguli, de restricții, de legi, de raționamente logice. Ea nu poate fi condiționată de timp, de distanță, de vârstă sau de împrejurări! Iubirea se manifestă și înflorește când se întâlnesc suflete curate, deschise pentru a primi și a oferi dragoste!

Suntem născuți din iubire și avem nevoie de iubire mereu indiferent de situație! Casă de piatră, dragilor! Să aveți viața plină de iubire, bucurii și armonie! ”, a notat un prieten apropiat cuplului, pe Facebook, la descrierea unei imagini cu Loredana și proaspătul ei soț.

Și Hamude iubește din nou

Supranumit „concurentul perfect” la Insula Iubirii, Hamude Kilani a trecut peste acea parte tristă din viața lui și a reușit să se îndrăgostească iar, de această dată de o persoană complet diferită de Loredana. După ce a fost „trădat” și a suferit mult din dragoste, Hamude și-a găsit curajul să își ofere inima unei alte femei, încă o dată.

(CITEȘTE ȘI: Vlăduța Lupău, suspectată de coronavirus! Ce s-a întâmplat când a ajuns la emisiunea lui Cătălin Măruță)

Hamude Kilani și noua lui iubită, Alis
Hamude Kilani și noua lui iubită

Bruneta care l-a cucerit nu seamănă deloc cu Loredana. Noua iubită a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze tânărului. Hamude pare mai îndrăgostit ca niciodată și nu se sfiește să o arate. A postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu noua parteneră și cei doi par foarte fericiți împreună.

I-a oferit totul, iar ea…

Amintim povestea care a fost pe buzele tuturor în anul 2016, la emisiunea „Insula Iubirii”. Loredana și Hamude au devenit celebri după ce s-au înscris la râvnitul show din Thailanda. Cei doi formau la acel moment o relație solidă, de aproape zece ani, iar Hamude plănuia să o ceară în căsătorie chiar pe tărâmul exotic din Asia.  Loredana a „călcat strâmb” în cadrul testului din competiție. Aceasta s-ar fi lăsat sedusă de ispita Sorin Radu, nevrând să mai știe de Hamude după cele întâmplate. Bărbatul „tradus” a suferit enorm după cele văzute, exteriorizându-și durerea în fața tuturor. Din acest motiv, povestea lor a ajuns atât de cunoscută și comentată de fanii emisiunii.

Hamude și Loredana, la Insula Iubirii, în 2016

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)