Fără pic de rușine! Gică, un minor din Bârlad, și-a tâlhărit propia mamă pentru a juca la păcănele

Publicat: 15/02/2020 | 14:06

Gică Sergiu este dependent de jocurile de noroc. Și, pentru a-și întreține viciul, nu ține cont de nimic. Recent, și-a tâlhărit și propria mamă. Mai exact pe 12 februarie. Femeia a făcut, normal, plângere, iar tânărul a fost reținut de oamenii legii.

Procurorul a solicitat ca Gică Sergiu, în vârstă de doar 14 ani, să fie arestat preventiv, dar judecătorul din Bârlad a considerat că nu este cazul deoarece minorul nu reprezintă un pericol pentru societate. De precizat că, în decembrie, adolescentul a intrat într-o sală de jocuri și a luat sertarul cu bani lovind casiera! Și atunci a fost lăsat în libertate.

Sesizarea a fost fãcutã de fata femeii. Totul s-a petrecut pe platoul din fata Hotelului Moldova din Bârlad, pe lângã Patinoar. Minorul a fost prins de politie pe strada Primãvertii, a fost retinut si audiat la sediul Politiei Bârlad. Acesta este autorul mai multor fapte de tâlhãrie. Minorul a fost dus la audieri la Parchetul Bârlad, fiind prezentat pe 13 februarie în fata instantei de judecatã cu propunerea de emitere a unui mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Instanta a respins solicitarea Parchetului minorul urmând a fi cercetat pentruu faptele sale în libertate”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Sergiu Gică a fost suspect într-un caz de tâlhărie pentru prima dată în mai 2019, la numai 13 ani! Acesta a smuls portofelul cu 1.300 de lei, 100 de euro și documente, din mâna unei femei de 70 de ani, care se afla pe stradă.