Fără nicio rușine! Imagini cu Alexandra Stan dezbrăcată, făcute publice astăzi

Publicat: 04/01/2020 | 16:11

Criticată de foarte multe ori fiind postează în mediul online fotografii în care apare mai mult sau mai puțin dezbrăcată, Alexandra Stan reacționează, rapid, printr-o altă imagine provocatoare. Acesta este semnalul clar că vedeta se simte în largul ei, iar părerile ”contra” nu au decât darul de a o ”motiva” suplimentar.

Încălțată și îmbrăcată în pantaloni. Dar goală de la brâu în sus, doar mâna fiind aceea care îi acoperă sânii. Așa a apărut Alexandra Stan în mediul online, iar fotografia postată pe pagina sa de Instagram i-a ”atins” pe vizitatori.

”Simțindu-mă puternică și vulnerabilă în același timp”, a scris Alexandra Stan în dreptul fotografiei. ”Nu este doar bine, ci chiar necesar. Îmi iubesc vulnerabilitatea și slăbiciunea”, a mai transmis vedeta, apoi a completat și a mărturisit, în scris, că propria intuiție ”divină” o ajută să meargă, tot timpul, mai departe.

Alexandra Stan

A dansat goală prin casă, iar totul a devenit… viral

Alexandra Stan a postat o serie de capturi dintr-o înregistrare care a fost făcută în timp ce dansa goală prin casă. La începutul filmării, Alexandra este îmbrăcată, însă se dezbracă repede pe ritmurile muzicii și rămâne goală. Vedeta începe să danseze pe o piesă pentru filmele pentru adulți. În timpul dansului, Alexandra Stan își atinge sânii, iar privitorii  au fost… plăcut impresionați de gesturile provocatoare ale vedetei.

Alexandra Stan a postat un mesaj prin care a dorit să lămurească ”misterul” respectivelor capturi. Vedeta spune că imaginile au ajuns ”din greșeală” în mediul online, fiind destinate, inițial, doar… iubitului său. ”Un mic mesaj pentru cei care au văzaut ultimele ”știri” cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu. Subiect închis!”, a scris Alexandra Stan.