Fapte bune de Crăciun! Practic SA se implică în sprijinirea celor nevoiași și a persoanelor vulnerabile din Sectorul 6

Publicat: 24/12/2020 | 16:18

Practic SA se implica in sprijinirea celor nevoiasi, a persoanelor vulnerabile din comunitate. Incercam sa aducem un zambet celor nevoiasi, copiilor si varstnicilor. Sarbatorile trebuie sa aduca bucurii tuturor.

Beneficiarii care vor intra în posesia produselor donate sunt cei aflați în evidenţele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, ca beneficiari de servicii sociale (diverse ajutoare financiare şi alte servicii sociale).

Au fost donate produse alimentare, de igiena si produse de curatenie.

SocialXChange este o premieră în România. Proiectul este implementat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, din dorința de a schimba percepția despre beneficiarii de servicii sociale.

De asemenea Practic SA susține continuitatea procesului educațional și comunicarea dintre elevi si profesori. Astfel au fost donate si 5 camere web. Acestea vor fi folosite de catre DGASPC S6 prin:

Centrul de Plasament “Acasă” este un serviciu de tip rezidențial în domeniul protecției copilului, acesta a fost creat pentru a oferi o șansă copiilor abandonați, copiilor străzii aflați în centrele de plasament, cu vârste cuprinse între 7-26 de ani, care pot beneficia de o dezvoltare fizică, intelectuală, emoțională și spiritual optimă.

Centrul de Plasament “Acasă” ( CP “Acasă”) face parte din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.
Complexul de Servicii Sociale pentru Copii cu Dizabilitati “Istru” al DGASPC S6 este destinat copiilor cu dizabilitaţi neuropsihice şi/sau asociate, aflaţi în plasament, separaţi temporar sau definitiv de familie.

Centrul de zi de recuperare pentru copii cu disfuncții neuropsihice ”Ghencea” DGASPC S6 oferă servicii specializate și programe de recuperare individualizate copiilor cu difuncții neuropsihice cu vârste cuprinse între 1 și 18 ani.