Fanii Vulpiței, în șoc total! „Vedeta” de la Acces Direct divorțează de Viorel, după ce l-a prins în mașină cu amanta!

Publicat: 27/02/2020 | 12:23

Căsnicia dintre Veronica și Viorel Stegaru stă pe muchie de cuțit! Cei doi soți din Vaslui au ajuns să fie protagoniștii unui scandal de proporții, după ce Viorel a călcat pe bec și a enervat-o la culme pe Vulpița lui!

Au ajuns în Capitală și au cunoscut celebritatea, iar de atunci, viața lor este o continuă telenovelă. Veronica și Viorel Stegaru sunt pe marginea prăpastiei cu relația dintre ei și femeia din Vaslui susține că nu vrea să ierte infidelitatea soțului său, deși ea a fost cea care l-a înșelat pe față, de atâtea ori, cu diverși bărbați și chiar a recunoscut în direct că a avut numeroase derapaje de acest gen.

Cu toate acestea, faptul că Viorel a fost prins în mașină cu o brunetă misterioasă, posibilă amantă a scos-o din minți pe Vulpiță! Vedeta de la Acces Direct a izbucnit în lacrimi în platoul emisiunii și nu s-a ferit să spună că vrea să divorțeze de Viorel, după ce acesta a călcat strâmb și a umilit-o pe față. În tot acest timp, Viorel asculta liniștit pe canapeaua de la Acces Direct tot discursul Vulpiței și afișa zâmbetul cu care deja i-a obișnuit pe telespectatori.

„Viorele, gata, s-a încheiat între noi” a spus Vulpița, în platoul emisiunii Acces Direct. „S-a încheiat definitiv cu aceste imagini. Viorele, de ce ești așa măgar, Viorele? Ți-ai bătut joc de mine! Poți să pleci” a mai spus Vulpița, foc și pară pe Viorel.