Fanii nu au recunoscut-o pe stradă. Cât de mult s-a transformat una dintre cele mai sexy artiste din lume. FOTO

Publicat: 04/01/2021 | 15:05

Cântăreața americană Lana Del Rey a fost fotografiată de curând după ce o perioadă lungă în care nimeni nu o mai văzuse în atenția media.

Se pare că artista a avut un motiv întemeiat. Ieşită la cumpărături în Los Angeles, după Crăciun, a surprins pe toată lumea cu noile ei dimensiuni. Silueta sexy a vedetei a dispărut în totalitate. Acum, ea s-a afişat un corp mult mai împlinit, cu rotunjimi evidente.

S-a logodit în decembrie

În 2020, Lana a găsit dragostea adevărată. Logodnicul ei este muzicianul Clayton Johnson, de 31 de ani, pe care Lana l-a întâlnit pe un site de dating anul acesta şi care a cerut-o de soţie pe vedetă la începutul lunii decembrie.

Logodna celor doi nu este una oficială, ci doar la nivel de zvon, după ce fanii au zărit un inel pe degetul mâinii ei stângi, în pozele recente ale Lanei.

Cine este Lana del Rey

Lana Del Rey a început a compune piese la vârsta de 18 ani[10] și a semnat primul său contract cu 5 Points Records în 2007, lansându-și primul album digital Lana Del Ray A.K.A. Lizzy Grant în ianuarie 2010. Discul nu s-a bucurat de succes, însă Lana avea să câștige notorietate un an mai târziu mulțumită piesei „Video Games”.

Bucurându-se de susținerea publicațiilor online din întreaga lume, ea a obținut în octombrie 2011 un contract de management cu casa de discuri Interscope Records, care s-a angajat să distribuie cel de-al doilea album de studio al artistei – Born to Die (lansat pe 30 ianuarie 2012).

În 2014, Lana Del Rey a lansat cel de-al treilea album, intitulat Ultraviolence. La finalul lunii decembrie a lansat melodia Big Eyes, ce aparține coloanei sonore a filmului omonim regizat de Tim Burton, Big Eyes. În aceași an a recunoscut că s-a culcat cu mulți bărbați din industria muzicală, însă a ținut să precizeze că succesul ei pe plan muzical nu se datorează acestora, ci talentului ei muzical.

Citește și: Tanya Roberts, celebra actriță din filmele cu James Bond, a murit