Fanii au taxat-o dur! Cum s-a fotografiat Oana Roman în Italia, în plină epidemie de coronavirus: ”Te-ai dus să ne aduci virusul?”

Publicat: 26/02/2020 | 10:31

Fanii au taxat-o dur! În plină epidemie de coronavirus, Oana Roman a plecat în Italia. Vedeta s-a fotografiat la Fontana di Trevi, însă, prietenii virtuali au observat un detaliu care a stârnit controverse.

În timp ce alții renunță la vacanțele plănuite din cauza coronavirusului, Oana Roman a luat o decizie radicală! Vedetei nu îi este teamă de virusul ucigaș și dacă tot a scos bani din buzunar… nu a renunțat la vacanță! Împreună cu soțul și fiica ei, vedeta a ajuns în Italia.

Oana Roman s-a fotografiat la Fontana di Trevi împreună cu fetița ei, însă fanii au taxat-o dur. Aceștia au observat un detaliu care a stârnit controverse. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN SE TOPEȘTE PE PICIOARE! INCREDIBIL CUM ARATĂ VEDETA ACUM)

”Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm , oamenii nu sunt deloc panicati, e plin de turiști, nu e nici o urma de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi . Mâine mergem la Vatican”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, în Italia alături de fiica ei

În timp ce unii fani o admiră pe Oana pentru că a afost ambițioasă și a reușit să dea jos câteva kilograme bune, alții cred cu tărie că Oana Roman și-a editat poza și că nu este atât de slabă precum se prezintă pe rețelele de socializare: ”Daca sunt poze editate de asta este …frumoasa???? ce naivi sunt unii????”. Alții au criticat alegerea ei de a merge în Italia din cauza epidemiei de coronavirus: ”Te-ai dus să ne aduci virusul?”.

Oana Roman l-a iertat pe Marius Elisei

După scandalul în care a fost implicat, Marius Elisei a venit în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar și a mărturisit că este vorba despre o înscenare. Soțul Oanei Roman a spus că îi va lăsa pe avocați să se ocupe de situația neplăcută în care s-a aflat. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, SPERIATĂ DE CORONAVIRUS! CE DECIZIE RADICALĂ A LUAT CÂNTĂREAȚA, ÎN PLINĂ EPIDEMIE)

”Este vorba despre o înscenare foarte urâtă. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la TV, să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. S-a discutat foarte  mult în ultimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscenare. O minciună oribilă. Am luat legătura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonstra concret adevărul și că această înscenare este o făcătură”, a mărturisit Marius Elisei la ”Răi da Buni”.

Iată, că după tot scandalul, Oana Roman a decis să-i mai dea o șansă soțului ei.