Fanii au încremenit! Ultima filmare a Loredanei Groza la sala de fitness e demențială! Vedeta Pro TV, ca la 18 ani

Publicat: 09/01/2020 | 17:19

Loredana Groza, vedeta postului Pro TV, se ține serios de treabă la sala de fitness. Iar rezultatele se văd și dacă ai fi … miop! Loredana a lansat o nouă postare pe Instagram, în care prezintă unul dintre exercițiile care i-au redat, să zicem așa, tinerețea.

Dar nu ceea ce face vedeta e essential, neapărat, pentru fanii ei, ci cum arată în costumul negru mulat, care-i scot perfect în relief formele de invidiat. Iar zâmbetul cântăreței întregește tabloul perfect! (CITEȘTE ȘI: AMALIA NĂSTASE, CU DECOLTEU OBRAZNIC LA FEL CA LOREDANA GROZA. CINE A PURTAT CU MAI MULT STIL ROCHIA PROVOCATOARE)

Ultima filmare a Loredanei Groza la sala de fitness de demențială! A strâns mii de like-uri

Nu mai puțin de 50.000 de vizualizări a strâns Loredana Groza cu clipul său plus mii de like-uri, la primele ore după postare. (VEZI AICI: O NOUĂ INTERVENȚIE ESTETICĂ? ULTIMELE IMAGINI CU LOREDANA GROZA AU LĂSAT LUMEA FĂRĂ CUVINTE)

“Vibrații pozitive tuturor îngerașilor mei în 2020. O sesiune la gym pe #powerplate face minuni Ori sur l’assiette du pouvoir. Poți de asemenea în același timp să-ți practici talentul la franceză, engleză, chiar și la latină. Ha”, a scris Loredana Groza în dreptul clipului.

Loredana Groza, preocupată de felul cum arată

Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, iar acum, în pragul vârstei de 50 de ani, arată demențial. Artista merge periodic la sală și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Loredana Groza a fost dintotdeauna discretă în legătură cu anumite tratamente la care ea a apelat, însă, multe voci susțin că vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o să aibă un chip și un trup impecabil. În legătură, însă, cu operațiile estetice, cântăreața a afirmat că secretul frumuseții nu stă în astfel de intervenții. Pe de altă parte însă, de ceva vreme bună, ea pune accent pe latura spirituală. (NU RATA: LOREDANA GROZA ȘOCHEAZĂ DIN NOU! S-A POZAT CU SÂNII PE AFARĂ! COMENTARIUL PUBLIC LĂSAT DE TAVI CLONDA)

“Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea”, a declarat Loredana Groza în cadrul unei emisiuni TV.