Fanii au făcut ochii cât cepele când au văzut tablourile din vila lui Laurette + Mesajul artistei

Publicat: 08/01/2021 | 19:55

Laurette a fost foarte activă pe rețelele de socializare la finalul, dar în început de an nou. Ca de obicei, și-a ”amețit” fanii cu fotografii incendiare, dar, pe locuri, a mai și glumit cu cei care-o urmăresc pas cu pas.

Dar cu ultima postare, Laurette și-a băgat fanii în ceață! Își arată trupul bine lucrat, scoate, strengărește limba….dar selfie-ul pe care-l reușește, e drept, este eclipsat de cele două tablouri care apar în fundal: tot ea, doar că e goală, goală!!! Două ipostaze hot, care i-a luat prin surprindere pe admiratorii frumoase mulatre. (CITEȘTE ȘI: LAURETTE, POZE INCENDIARE ÎN PRAG DE CRĂCIUN! ARE LENJERIE INTIMĂ? GALERIE FOTO)

Fanii au făcut ochii cât cepele când au văzut tablourile din vila lui Laurette + Mesajul artistei

Altfel, Laurette glumea cu busuiocul de sub pernă, de anul acesta. ”Dacă nu te-ai trezit lângă bărbatul pe care l-ai visat, nu e de vină busuiocul, ci pur și simplu nu te-ai culcat în patul care trebuie”, scria Laurette. Iar câteva ore mai târziu, ”lovea” cu o fotografie provocatoare: ”Știe cineva când se pune busuioc sub perna?!!! Sau am ratat și anul acesta?!!!”  (NU RATA: CUM A ”COMBINAT-O” TZANCA URAGANUL PE LAURETTE: ”M-A SUNAT ȘI … SUNT IUBITA LUI!”)

Laurette a păsit foarte optimistă în anul 2021, după unul în care întreaga lume a fost dată peste cap, din cauza pandemiei de coronavirus. ”Nu-mi este frică de mâine, pentru că am văzut ziua de ieri și o iubesc pe cea de astăzi”, a fost mesajul lui Laurette în dreptul unei fotografii pe care a urcat-o pe Instagram.

La finalul anului trecut, Laurette își ”încendia” admiratorii tot pe rețeaua de socializare. Artista era pregătită pentru sărbătorile de iarnă, dar între altele a reușit și o ședință foto de excepție. Iar fanii au avut ce admira, chiar în prag de sărbători! Cadoul pe care Laurette l-a făcut pentru ei. Fanii nu au stat pe gânduri și i-au comentat imediat aparițiile incendiare. În câteva poze Laurette dă senzația că nu are lenjerie intimă, dar asta rămâne, din nou, un mister, la care admiratorii ei au destul timp de meditat. Laurette nu este la prima astfel de experiență. Ea și-a mai ”chinuit” fanii tot cu o astfel de apariție sexy, cu multe semne de întebare.