Fanii au crezut că nu văd bine! Cum și-a împodibit Loredana Chivu bradul de Crăciun

Publicat: 16/12/2019 | 16:44

Fanii au crezut că nu văd bine! Cum și-a împodibit Loredana Chivu bradul de Crăciun.

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar toată lumea dă fuga să cumpere cele mai frumoase decorațiuni, dar și cel mai frumos brăduț. În fiecare an, Loredana Chivu își împodobește bradul alături de cei dragi. Blondina a ales pentru acest Crăciun niște globuri și alte ornamente cu totul și cu totul speciale.

Iar sub bradul încărcat și luminat, Loredana Chivu a pus doi Moș Crăciuni, un omuleț de zăpadă, o căsuță de poveste și câteva cutii de cadouri. Fanii au reacționat pe loc și i-au complimentat bradul de Crăciun.

”❤️❤️ nu exista an sa nu imbodobesc bradul cu toata familia!Nimic nu mi umple mai mult sufletul de bucurie!❤️ #christmastree #joy #home #love #family #blessings”, a scris Loredana Chivu pe Facebook.

Loredana amenință televiziunea cu un proces

Fosta asistentă TV și-a “tunat” trupul, accesorizându-l pe ici, pe colo, cu silicon, apoi l-a și găurit prin părți anatomice nu tocmai recomandate. Loredana consideră că s-a ales cu o gaură neagră în propria imagine de când filmulețul indecent cu ea a apărut în spațiul online. Aceasta amenință acum televiziunea pentru care a realizat reality show-ul cu un proces. (VEZI ȘI: CUM A APĂRUT ÎMBRĂCATĂ LOREDANA CHIVU LA 36 DE GRADE CELSIUS)

”Această filmare care a apărut de câteva zile este de acum șase ani și este făcută în cadrul emisiunii «Asistentele», un reality show în care eu și Ana Maria Mocanu ne filmam viața de zi cu zi. Nu mi-am dat niciodată acordul să apar în nicio ipostază și în nicio emisiune. Nu știu cine a dat aceste imagini, mi se pare foarte ciudat ca, după șase ani, să apară imaginile brute. Nu erau filmate nici cu telefonul, nici cu nimic altceva, erau filmate cu camera pe care au trimis-o cei de la televiziunea cu care lucram atunci.

Erau filmate chiar de producătoarea emisiunii pentru că nu voiam să mă filmeze un bărbat. Bineînțeles c-o să iau măsuri. Am vorbit cu avocatul meu, am luat legătura și cu cei cu care am lucrat atunci și încerc să rezolv situația pentru că e imposibil să apară după șase ani un asemenea lucru. Am și eu familie, am frate, am mamă, am rude și nu mi se pare normal să mă trezesc că apar așa pe internet. Asta este, lumea e rea”, a declarat Loredana Chivu pentru CANCAN.ROemisiune difuzată de România TV.